Menu
in

Ilford: O fată de 14 ani a fost înjunghiată în gât. O femeie a fost arestată

O fată de 14 ani a fost înjunghiată în gât ieri, 6 septembrie, în plină zi, în estul Londrei. Înjunghierea a avut loc în jurul orei 15:00 pe Strada Eynsford, din Ilford.

La fața locului au fost chemați polițiștii și serviciile de ambulanță, iar o femeie a fost arestată în legătură cu incidentul.

Un întreg arsenal de arme albe descoperit de polițiști, după ce un bărbat a fost înjunghiat în sudul Londrei

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Londra a spus: „Am fost chemați astăzi (6 septembrie) la ora 15:01 la o înjunghiere pe Eynsford Road, Ilford. Am trimis mai multe resurse la fața locului, inclusiv un echipaj de ambulanță, un medic într-o mașină, un ofițer de intervenție la incidente și Ambulanța Aeriană din Londra. Am tratat o adolescentă la fața locului și am dus-o la un centru major de traume”.

https://twitter.com/CrimeLdn/status/1434911883526553607

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat pentru My London: „Poliția a fost chemată luni, 6 septembrie, la ora 15:00, pe Eynsford Road, intersecție cu Green Lane, Ilford, în urma unui apel cu privire la o înjunghiere.”

„Ofițerii au găsit o tânără de 14 ani care suferise o rană la gât. Starea ei în acest moment nu îi pune viața în pericol. Ofițerii au arestat o femeie suspectată și au dus-o în arest.”


Ilford: O fată de 14 ani a fost înjunghiată în gât. O femeie a fost arestată…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version