Menu
in ,

Încă 870 de decese provocate de coronavirus în Marea Britanie: Guvernul anunță alte trei săptămâni de blocaj

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în Marea Britanie a crescut, în ultimele 24 de ore, cu încă 870, în timp ce guvernul urmează să anunțe alte trei săptămâni de blocaj.

Astfel, NHS England a raportat alte 740 de decese noi, în timp ce Scoția a înregistrat alte 80, Țara Galilor 32, iar Irlanda de Nord 18.

Numărul total al deceselor din spitalele din Marea Britanie a ajuns astfel la 13.828, joi, 16 aprilie, de la 12.958, cu o zi înainte.

Coronavirus în Marea Britanie: Rata mortalității la bărbați, de două ori mai mare decât la femei. 10% dintre victime nu au alte probleme de sănătate

Cifrele nu inclus decesele din centrele de îngrijire pentru bătrâni, care ar putea să mai fie câteva mii, scrie The Mirror.

Profesorul Chris Whitty, ofițerul medical principal pentru Anglia, a avertizat că un decalaj care s-a datorat vacanței de Paște poate provoca un vârf în numărul de decese și se vor ști mai multe despre vârful și aplatizarea curbei în următoarele 10 zile.

Totalul ultimei săptămâni este mai mic decât cel al săptămânii trecute, când 938 de decese au fost raportate pe 18 aprilie, urmate de un record de 980, pe 10 aprilie și 917, pe 11 aprilie, potrivit cifrelor Ministerului Sănătății.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: Ziarul Romanesc

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version