Menu
in

Încă o crimă în Tottenham, la nici o săptămână de la uciderea taximetristului român. Poliția se teme că este vorba despre temutele „gang initiations”

Încă o crimă prin înjunghiere a avut loc luni, 22 februarie, în cartierul Tottenham, din nordul Londrei. Tragedia s-a produs la nici o săptămână de la uciderea cu brutalitate a șoferului de taxi român, Gabriel Bringye.

De data aceasta a fost vorba despre un tânăr de 20 de ani, atacul având loc pe West Green Road, în jurul orei 16.00.

În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, tânărul a fost declarat mort la fața locului.

În ultima lună, pe aceeași stradă a mai avut loc o crimă, tot prin înjunghiere, scrie My London.

Pe 19 ianuarie, Anas Mezenner, în vârstă de 17 ani, a fost dus de urgență la spital după ce a fost înjunghiat pe West Green Road, unde a murit din cauza rănilor.

Londra. Suspect arestat în cazul taximetristului român ucis în Tottenham. Are 15 ANI

Mama lui l-a descris ca fiind un „băiat minunat” care a visat să devină pilot.

Potrivit unor informații obținute de Ziarul Românesc, polițiștii care anchetează cazul morții șoferului de taxi român iau în considerarea o așa numită „gang initiation”.

Acest lucru înseamnă că tânărul de 15 ani acuzat de uciderea lui Gabriel Bringye și-a ales victima în mod aleatoriu, pentru a-și demonstra „competențele” criminale la intrarea într-o bandă.

Poliția îndeamnă populația din Tottenham să fie vigilentă întrucât astfel de evenimente au devenit tot mai dese în ultimul timp.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version