in

Încă o crimă în Tottenham, la nici o săptămână de la uciderea taximetristului român. Poliția se teme că este vorba despre temutele „gang initiations”

Încă o crimă prin înjunghiere a avut loc luni, 22 februarie, în cartierul Tottenham, din nordul Londrei. Tragedia s-a produs la nici o săptămână de la uciderea cu brutalitate a șoferului de taxi român, Gabriel Bringye.

De data aceasta a fost vorba despre un tânăr de 20 de ani, atacul având loc pe West Green Road, în jurul orei 16.00.

În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, tânărul a fost declarat mort la fața locului.

În ultima lună, pe aceeași stradă a mai avut loc o crimă, tot prin înjunghiere, scrie My London.

Pe 19 ianuarie, Anas Mezenner, în vârstă de 17 ani, a fost dus de urgență la spital după ce a fost înjunghiat pe West Green Road, unde a murit din cauza rănilor.

Londra. Suspect arestat în cazul taximetristului român ucis în Tottenham. Are 15 ANI

Mama lui l-a descris ca fiind un „băiat minunat” care a visat să devină pilot.

Potrivit unor informații obținute de Ziarul Românesc, polițiștii care anchetează cazul morții șoferului de taxi român iau în considerarea o așa numită „gang initiation”.

Acest lucru înseamnă că tânărul de 15 ani acuzat de uciderea lui Gabriel Bringye și-a ales victima în mod aleatoriu, pentru a-și demonstra „competențele” criminale la intrarea într-o bandă.

Poliția îndeamnă populația din Tottenham să fie vigilentă întrucât astfel de evenimente au devenit tot mai dese în ultimul timp.
Rata șomajului în Marea Britanie, cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Româncă, răpită de pe stradă și obligată să se prostitueze: „Eram bătută în fața clienților. Știau cu toții ce se întâmplă”