in

Încă un medic fals în România. Se lăuda că lucrează ca medic în Anglia, dar diploma sa era suspectă

Poliția din Galați face cercetări în cazul unei tinere care spunea că este medic și a încercat să traducă un document eliberat de o facultate de medicină din România.

Potrivit stiripesurse.ro, traducătorii au sesizat că există suspiciuni asupra legalității documentului, mai ales că tânăra s-ar fi lăudat pe Facebook cu faptul că lucrează ca medic în Anglia.

Incidentul a avut loc în septembrie 2018, după ce reprezentanții unui birou de traduceri legalizate au informat Poliția asupra acestui aspect.

Surse apropiate anchetei susțin că femeia a fost audiată de polițiști, cărora le-a spus că nu intenționa să utilizeze diploma falsă.

Totuși, tânăra, născută în anul 1985, s-a lăudat pe Facebook cu faptul că lucrează ca medic la un spital din Marea Britanie. Ulterior, poliția a deschis un dosar penal „in rem”.

„Este vorba despre o femeie din Galați, născută în 1985. Cazul a apărut în luna septembrie, anul trecut. Au fost niște suspiciuni cu privire la legalitatea diplomei, iar reprezentanții biroului de traduceri autorizate au făcut o sesizare la Secția 2 Poliție din Galați. Au găsit o diplomă care ar putea fi falsă și alte documente, toate pe numele persoanei în discuție. În caz se fac cercetări pentru fals material în înscrisuri oficiale, fiind deschis un dosar penal in rem sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Irlanda: Vlogerul Strugurel Lingurar șochează din nou. Oamenii opriți pe stradă au rămas uimiți de gestul său

Prințul Charles participă la slujba religioasă ortodoxă oficiată la biserica românească din centrul Londrei