Menu
in

Londra: care sunt cartierele în care riscați cel mai mult să fiți înjunghiat

Infracțiunile cu cuțit în Londra sunt în creștere. Doar șase din 32 de cartiere londoneze au înregistrat o scădere a numărului de infracțiuni cu cuțit (knife crimes) în ultimele 12 luni.
Au existat 78.034 de infracțiuni cu cuțit în perioada ianuarie 2017 – octombrie 2022, potrivit datelor Poliției Metropolitane , cu o medie lunară de 1.115 în această perioadă. În octombrie 2022, au existat 1.379 de infracțiuni cu cuțit, cu 24% peste media lunară.

Cele mai scăzute momente au fost în general în perioada cea mai intensă a restricțiilor Covid, ceea ce poate sugera o scădere artificială.

Infracțiunile cu cuțit în Londra sunt în creștere

MyLondon a compilat datele privind infracțiunile cu cuțit din fiecare cartier londonez între ianuarie 2017 și octombrie 2022, cu un accent specific pe numărul de infracțiuni cu cuțite la începutul și sfârșitul acelei perioade, numărul mediu de infracțiuni cu cuțite pe lună în fiecare cartier, dacă ratele au fost peste sau sub medie în ultimele luni, când infracțiunile cu cuțit au atins vârful, numărul de infracțiuni cu cuțit la 1.000 de rezidenți și cât de mult s-au schimbat ratele în cele 12 luni care se termină în octombrie 2022, comparativ cu cele 12 luni anterioare care se încheie în octombrie 2021.

Ce este o infracțiune cu cuțit?

Potrivit Poliției Met , o infracțiune cu cuțit este una dintre următoarele infracțiuni:

  • Crimă, tentativă de omor, omucidere din culpă, ucidere din culpă corporativă, pruncucidere, amenințări cu moartea
  • Atacul cu vătămare, agresiune cu intenția de a provoca vătămări grave, rănire cu intenție sau vătămare corporală gravă (GBH), punerea în pericol a vieții
  • Viol, agresiune sexuală
  • Tâlhărie

ȘI

Unul dintre următoarele trei „moduri de utilizare” este inclus în raportul de poliție:

  • Cuțit sau instrument ascuțit folosit pentru a răni
  • Orice cuțit sau alt instrument ascuțit folosit ca amenințare sau în încercarea de a răni
  • Cuțit sau alt instrument ascuțit indicat – victima convinsă că armă este prezentă

Cum se compară ratele criminalității cu cuțite în fiecare cartier din Londra?

Infracțiunile cu cuțit în Londra – Fiecare cartier are o dimensiune diferită a populației, ceea ce poate face cifrele să pară disproporționat mai mari. Acest lucru face ca „infracțiunile la 1.000 de locuitori” să fie unul dintre cele mai utile instrumente atunci când se compară ratele criminalității cu cuțit în fiecare cartier din Londra. Datele de pe portalul de criminalitate al Poliției Metropolitane încep în ianuarie 2017 până în octombrie 2022, perioadă măsurată în acest articol.

Cartierele cu cele mai multe infracțiuni cu cuțit

Cartierul cu cel mai mare număr de infracțiuni cu cuțitul comise la 1.000 de locuitori între ianuarie 2017 și octombrie 2022 a fost Westminster, cu 17,8 infracțiuni cu cuțitul la 1.000 de locuitori. Acesta este urmat de Haringey, cu 15,1 infracțiuni cu cuțit la 1.000 de locuitori în aceeași perioadă. 

Southwark a înregistrat 13 infracțiuni cu cuțit la 1.000 de locuitori, Hackney a avut 12,4 infracțiuni cu cuțit la 1.000 de rezidenți, iar Islington a văzut 12 infracțiuni cu cuțit la 1.000 de locuitori.

Între timp, cartierul cu cel mai mic număr de infracțiuni cu cuțit comise între ianuarie 2017 și octombrie 2022 a fost Kingston upon Thames, cu 3,6 infracțiuni cu cuțit la 1.000 de locuitori. Richmond upon Thames a fost ușor în urmă cu 3,7 infracțiuni cu cuțit la 1.000 de locuitori, în timp ce Bromley și Bexley au înregistrat 4,3 și, respectiv, 4,4. Cartierul cu al cincilea cel mai mic număr de infracțiuni cu cuțit în această perioadă a fost Sutton , cu 4,6 infracțiuni cu cuțit la 1.000 de locuitori.

Creștere în majoritatea zonelor

Infracțiunile cu cuțit în Londra – În general, majoritatea cartierelor au înregistrat o creștere a numărului de infracțiuni cu cuțit în cele 12 luni încheiate în octombrie 2022, comparativ cu 12 luni anterioare încheiate în octombrie 2021 (26), ceea ce înseamnă că doar 6 din 32 de cartiere londoneze au înregistrat o scădere în același timp. perioadă.

Un număr de cartiere londoneze au cunoscut apogeul pentru perioada dintre ianuarie 2017 și octombrie 2022 luna trecută, numărul total de infracțiuni comise în întreg orașul mai mare decât media lunară în acea perioadă. Ei au fost Croydon cu 90 de crime cu cuțite, Harrow cu 41 de crime cu cuțit, Lambeth cu 97 de crime cu cuțit și Merton cu 39 de crime cu cuțit.

Crimă în Kingston: Bărbat de 24 de ani, înjunghiat mortal într-un parc din sud-vestul Londrei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 5]
Exit mobile version