in

Crimă în Kingston: Bărbat de 24 de ani, înjunghiat mortal într-un parc din sud-vestul Londrei

Știri Marea BritanieCrimă în Kingston: bărbat de 24 de ani, înjunghiat mortal într-un parc din sud-vestul Londrei. Atacatorul nu a fost încă arestat. Poliția face apel la martori și informații care să le ajute la investigarea incidentului.

Crimă în Kingston

Un bărbat de 24 de ani a fost înjunghiat mortal în sud-vestul Londrei aseară (14 octombrie). Serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului în Fairfield Road, Kingston, în jurul orei 22.20 aseară.

Poliția, Serviciul de Ambulanță din Londra și Ambulanța Aeriană din Londra au sosit, dar, din păcate, bărbatul a murit la fața locului. Rudele lui apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițeri special instruiți.

Nu au fost efectuate arestări, deoarece atacatorul este încă în libertate. O examinare post-mortem a fost programată la Mortuary Kingston sâmbătă, 15 octombrie. Zona din fața Pub-ului Albion și Parcul Fairfield au fost ambele izolate astăzi.

Crimă în Dagenham: bărbat înjunghiat mortal „în drum spre casă de la pub”

Victima a intrat în pub după ajutor

Crimă în Kingston – Poliția crede că bărbatul a fost atacat pe Fairfield Road. Apoi s-a îndreptat spre Fairfield East înainte de a se intra în pub pentru ajutor.

Personalul localului și clienții au încercat să-l ajute pe bărbat și au sunat la serviciile de urgență. Un martor a declarat pentru Evening Standard : „Băiatul a ajuns în pub și a cerut ajutor. Clienții trebuie să fi fost traumatizați.”

Un alt martor a spus că personalul de la The Albion „a făcut tot posibilul”, dar nu a putut să-l salveze. Pubul este încă închis, în timp ce poliția cercetează zona în căutare de indicii și merge din ușă în ușă cerând filmări CCTV, scrie MyLondon.news.

Crimă în cartierul de lux Kensington, bărbat de 20 de ani împușcat mortal pe stradă

Crimă în Kingston – Apelul poliției

Poliția face apel pentru informații și martori să vină pentru a ajuta la anchetă. Inspectorul șef detectiv Wayne Jolley a spus: „Aș dori să mulțumesc tuturor celor care s-au prezentat până acum pentru a ne ajuta cu investigația noastră, ajutorul dumneavoastră este vital pentru a înțelege ce sa întâmplat.

Este foarte important ca, dacă ați asistat la orice parte a acestui incident, chiar dacă nu credeți că a fost important, vă rugăm să veniți și să ne vorbiți.”

Superintendentul Richard Smith al Unității de Comandă Sud-Vest, care acoperă Kingston, a declarat: „Înțeleg îngrijorarea pe care acest incident tragic o va provoca comunității locale, mai ales având în vedere numărul semnificativ de oameni care i-au oferit asistență acestui tânăr imediat după incident. .

„O echipă de detectivi cu experiență lucrează acum pentru a se asigura că cei responsabili pentru această infracțiune sunt identificați și aduși în fața justiției.

„Locuitorii locali vor observa o activitate sporită a poliției în jurul Fairfield Road astăzi și pe tot parcursul weekendului – vă rugăm să nu vă alarmați, deoarece aceasta face parte din răspunsul nostru la un incident atât de grav. Vă rugăm să ne vorbiți dacă aveți nelămuriri.

„De asemenea, aș reitera apelul către comunitatea locală pentru informații care ar putea ajuta ancheta, vă rugăm să contactați imediat poliția dacă aveți informații.”

Oricine are informații despre incident este rugat să sune la 101, dând referința 7902/13OCT22. Informații pot fi furnizate și Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

conac 3 milioane sterline

O familie din Leicester a câștigat o vilă de trei milioane de lire sterline, însă o vinde: ”Mulți bogați în jur, costuri de întreținere uriașe”

chirii londra record

Chiria medie la Londra atinge recordul de 533 de lire sterline pe săptămână, lipsă acută de case sau apartamente de închiriat