Menu
in

„Jack Spintecătorul” din Ilford? Rezidenții sunt în panică după uciderea unei prostituate din România

Liderul Consiliului Ilford a făcut un apel la calm și i-a asigurat pe rezidenți că sunt în siguranță, după ce au fost lansate zvonuri că prostituata româncă înjunghiată acum două nopți a fost victima unui ucigaș în serie, scrie Ilford Recorder.

Keith Prince a declarat: „Este o prostie să speculeze până nu cunoaștem toate faptele. Dar trebuie să liniștim populația că nu avem un Jack Spintecătorul liber în Ilford Lane.



Adjunctul lui Price, Ian Bond, a declarat, la rândul său, conform Ilford Recoder, că problema prostituției din zonă este în curs de rezolvare, însă este dificil de abordat. Bond a spus că trebuie să se colaboreze cu poliția pentru reducerea numărului prostituatelor și a ținut să îi asigure, la rândul său, pe localnici, că Ilford Lane este în siguranță.

(UPDATE) Bărbatul arestat în legătură cu înjunghirea româncei de 25 de ani din Ilford a fost eliberat

Un bărbat de 48 de ani a fost arestat, miercuri, în urma înjunghierii unei prostituate romance, de 24 de ani, în noaptea de luni spre marți. Suspectul a fost însă eliberat câteva ore mai târziu. De asemenea, polițiștii au spus că au aflat identitatea victimei, dar nu o vor dezvălui până nu îi vor anunța familia.

Crima a avut loc în fața unui fast-food din zona Ilford. Potrivit anchetatorilor, femeia s-a prăbușit în local, puțin după miezul nopții, și a murit la scurt timp, la Royal London Hospital.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version