Menu
in

Judecător englez către un infractor din România: „Ai planificat furturile. Recomand să fii deportat”

Un infractor român riscă să fie deportat după ce a fost prins pentru la furat într-un magazin Tesco.



Potrivit Nottingham Post, Costel Betrinu, de 35 de ani, fără domiciliu fix, a recunoscut două infracțiuni de furt, după ce a fost prins furând alcool în valoare de 700 de lire sterline dintr-un supermarket din Lond Eaton.

Judecătorul Jonathan Taaffe de la Southern Derbyshire Magistrates’ Court a spus că recomandă „din toată inima” deportarea lui Betrinu, amintind că imigranții sunt bineveniți în Marea Britanie, dar trebuie să respecte standardele din această țară.

Potrivit rechizitoriului, românul a fost surprins de personalul de securitate și a fugit cu valiza plină cu băuturi alcoolice după el.

A reușit să sară astfel un gard, după care s-a ascuns în spatele unui zid. A fost arestat la scurt timp.

Infractorul se afla în libertate pe cauțiune după ce fusese prins, cu scurt timp în urmă, furând tot băuturi alcoolice dintr-un magazin ASDA.

Avocatul românului a declarat că infracțiunile au fost comise din disperare, Betrinu fiind în Marea Britanie de cinci luni, unde venise în urma promisiunii unui prieten de-al său că va avea un loc de muncă. Însă acest lucru nu s-a materializat.

Apărătorul a mai spus că românul are multe datorii și că s-a dus să stea la fratele său, în Northampton, unde a încercat fără succes să găsească de lucru. Potrivit acestuia, românul se afla într-o situație disperată din cauza datoriilor, iar asta l-a împins să comită furturile.

Judecătorul a apreciat însă că planificarea furturilor arată că acestea nu au fost comise din disperare și l-a condamnat pe Costel Betrinu la 24 de săptămâni de închisoare, 180 de lire sterline amendă și a propus deportarea sa în România.


Cum înșela o româncă bărbații de pe site-urile matrimoniale englezești. A strâns o adevărată avere!

Dat în urmărire europeană, un român și-a „încercat norocul” în UK. Va fi extrădat!

Și-a dat în petic la o săptămână după ce a fost eliberat condiționat. Român condamnat la Northampton

Jigniți din nou în DAILY MAIL. Editorialistul Richard Littlejohn: „Furtul și cerșitul, meserii tradiționale românești”

Daily Mail avertizează turiștii: Pe aeroporturile din Spania operează grupuri de hoți români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version