in

Judecător englez către un infractor din România: „Ai planificat furturile. Recomand să fii deportat”

Un infractor român riscă să fie deportat după ce a fost prins pentru la furat într-un magazin Tesco.Potrivit Nottingham Post, Costel Betrinu, de 35 de ani, fără domiciliu fix, a recunoscut două infracțiuni de furt, după ce a fost prins furând alcool în valoare de 700 de lire sterline dintr-un supermarket din Lond Eaton.

Judecătorul Jonathan Taaffe de la Southern Derbyshire Magistrates’ Court a spus că recomandă „din toată inima” deportarea lui Betrinu, amintind că imigranții sunt bineveniți în Marea Britanie, dar trebuie să respecte standardele din această țară.

Potrivit rechizitoriului, românul a fost surprins de personalul de securitate și a fugit cu valiza plină cu băuturi alcoolice după el.

A reușit să sară astfel un gard, după care s-a ascuns în spatele unui zid. A fost arestat la scurt timp.

Infractorul se afla în libertate pe cauțiune după ce fusese prins, cu scurt timp în urmă, furând tot băuturi alcoolice dintr-un magazin ASDA.

Avocatul românului a declarat că infracțiunile au fost comise din disperare, Betrinu fiind în Marea Britanie de cinci luni, unde venise în urma promisiunii unui prieten de-al său că va avea un loc de muncă. Însă acest lucru nu s-a materializat.

Apărătorul a mai spus că românul are multe datorii și că s-a dus să stea la fratele său, în Northampton, unde a încercat fără succes să găsească de lucru. Potrivit acestuia, românul se afla într-o situație disperată din cauza datoriilor, iar asta l-a împins să comită furturile.

Judecătorul a apreciat însă că planificarea furturilor arată că acestea nu au fost comise din disperare și l-a condamnat pe Costel Betrinu la 24 de săptămâni de închisoare, 180 de lire sterline amendă și a propus deportarea sa în România.


Cum înșela o româncă bărbații de pe site-urile matrimoniale englezești. A strâns o adevărată avere!

Dat în urmărire europeană, un român și-a „încercat norocul” în UK. Va fi extrădat!

Și-a dat în petic la o săptămână după ce a fost eliberat condiționat. Român condamnat la Northampton

Jigniți din nou în DAILY MAIL. Editorialistul Richard Littlejohn: „Furtul și cerșitul, meserii tradiționale românești”

Daily Mail avertizează turiștii: Pe aeroporturile din Spania operează grupuri de hoți români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zeci de români înghesuiți în trei camere. Se crede că sunt victime ale traficanților de persoane

Gemene britanice care luptă pentru ISIS. „Vom fi fericite în viaţa de după moarte. Vrei să îmi vezi Kalaşnikovul?“