Menu
in

Londra: Băiat de 16 ani lovit intenționat cu mașina și apoi înjunghiat de patru interlopi

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat de patru persoane după ce a fost lovit intenționat cu mașina în timp ce era pe bicicletă.

Poliția a fost chemată la Brixton, sudul Londrei, în jurul orei 18.15, marți, 23 februarie, în urma unui raport că un băiat de 16 ani a fost înjunghiat.

Martori oculari îngroziți au declarat că patru interlopi au sărit dintr-un autoturism de teren și au început să-l înjunghie pe băiat, după ce dăduseră peste el cu mașina.

Comisarul Poliției Metropolitane, Dame Cressida Dick, a declarat că la fața locului au fost găsite cinci arme, inclusiv două cuțite stil Rambo, două cuțite „Zombie” și un cuțit de bucătărie.

Abdul Razak, în vârstă de 37 de ani, a povestit pentru The Sun Online: „Am văzut un grup de oameni care îl înconjuraseră pe băiat. Striga: „mamă, mamă!” Mătușa și mama lui erau lângă el și strigau după ajutor. Mama sa a spus că tocmai ieșise să-și testeze bicicleta și apoi au încercat să-l omoare”.

Încă o crimă în Tottenham, la nici o săptămână de la uciderea taximetristului român. Poliția se teme că este vorba despre temutele „gang initiations”

Un alt vecin a declarat: „Am ieșit afară după ce a fost înjunghiat și era acolo un grup de oameni în jurul lui, care cereau ajutor. Băiatul stătea întins la pământ și era mult sânge. Vorbea și striga, apoi l-am văzut închizând ochii. Mama lui a venit lângă el și țipa, apoi a leșinat. Oamenii din parcul învecinat au spus că oamenii care au făcut-o conduceau un Land Rover”.

Polițiștii au spus că băiatul se află în stare gravă, dar stabilă, la spital.

Inspectorul detectiv Yasser Awad, cel care conduce ancheta, a declarat: „Atacul a avut loc într-o zonă rezidențială și mulți oameni erau în casele lor din cauza lockdown-ului – dacă ați auzit agitație sau ați văzut ceva suspect, vrem să aflăm de la dumneavoastră.”

La doar 40 de minute după atacul din Brixton, un alt tânăr, de 19 ani, a fost înjunghiat în Stratford, estul Londrei.

În niciunul din cazuri nu au fost făcute încă arestări.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version