Menu
in

Londra: Mamă de 25 de ani își ucide fiica de doi ani, după care își pune capăt vieții

O tânără în vârstă de 25 de ani, din Londra, și-a ucis fiica în vârstă de numai doi ani, după care și-a pus capăt vieții.

Ofițerii poliției metropolitane au fost chemați împreună cu paramedicii la o adresă de pe Old Meadow Lane, din Hounslow, vestul Londrei, luni, 14 decembrie, în jurul orei 16:00.

Din păcate paramedicii nu au mai putut face nimic, femeia de 25 de ani și fetița de doi ani au fost declarate moarte la fața locului.

Un prieten apropiat al femeii a declarat pentru MailOnline că nu își explică un astfel de gest, mai ales că fata era iubită și fusese dorită de mama ei.

„Se numea Shiwangi și fiica ei se numea Zia. Am văzut-o săptămâna trecută și mi s-a părut că era bine. Își cumpărase atât ei, cât și fiicei sale, biciclete noi, destul de scumpe. Shiwangi locuia cu mama și fiica ei. Din câte știu, nu avea un partener”, a spus prietena femeii.

Tragedie fără margini: Doi copii de trei și șapte ani, uciși într-un incendiu în Cambridge

„Era o doamnă minunată, o bună prietenă de-a mea și sunt devastată. Nu pot să cred că i-ar face rău lui Zia și nici că și-ar lua viața”, a mai spus aceasta.

Prietena a adăugat că femeia lucra la un spital NHS, în afara Londrei.

În această etapă, poliția crede că nimeni altcineva nu a fost implicat în incident.

„O anchetă este în curs de desfășurare, condusă de detectivi de la Comandamentul specializat pentru omucideri din Poliția Metropolitană”, se arată într-o declarație a poliției.

„În timp ce ancheta este încă în faza incipientă, ofițerii nu cred în prezent că altcineva a fost implicat în acest incident”, mai arată comunicatul de presă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version