Menu
in

Marea Britanie. S-a sinucis la doar 23 de ani. „Părea fericită și mulțumită”

O chelneriță din Marea Britanie s-a sinucis, la numai 23 de ani, cu doar câteva zile înainte de aniversarea sa, în timp ce lucra în orașul turistic spaniol Magaluf.

Danielle Brookes, 23 de ani, a fost găsită moartă pe 19 mai, anul trecut, alături de un bilet de adio, în apartamentul său din Punta Ballena.

O anchetă oficială desfășurată la Warrington în această săptămână a scos la iveală că prietenii săi au găsit-o moartă când s-au dus la apartamentul ei să vadă ce face.

Un raport al Gărzii Civile a confirmat că pe barul din zona care delimitează bucătăria și sufrageria a fost găsit un bilet de adio. S-a spus, de asemenea, că apartamentul se afla într-o „stare perfectă” și nu existau semne de circumstanțe suspecte, potrivit Observator.

Mama lui Dani, Mandy, citită de legistul Claire Welch, spunea că fata ei se bucura de o ieșire cu prietenii și îi trimisese mesaje mamei vitrege, Lisa, pe WhatsApp, până târziu, pe 17 mai.

Un român din diaspora, sinucidere live pe Facebook: „Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc”

„Înainte de moartea sa, părea mulțumită și fericită. Nu a existat niciun indiciu despre starea de spirit proastă din zilele care au precedat moartea ei și, de fapt, își făcea planuri viitoare pentru ziua ei de naștere. A vorbit ultima dată pe WhatsApp pe 17 mai, seara târziu. A trimis câteva înregistrări mamei sale vitrege, Lisa, arătându-i că era într-un bar, la băut cu niște prieteni. Râdea, fericită și nu dădea semne de o proastă dispoziție”, se arată în raportul medico-legal.

Raportul mai menționează că Dani a fost diagnosticată anterior cu anxietate și că luase o supradoză cu aproximativ șapte ani înainte de moartea sa. Cauza a fost înregistrată ca asfixie prin spânzurare.

Un al doilea examen post-mortem efectuat la spitalul Leighton după ce corpul lui Dani a fost repatriat a dat, de asemenea, drept cauză medicală a decesului asfixierea prin spânzurare. Nu au existat dovezi că alcoolul sau drogurile au avut un rol în moartea ei.

Procurorul a înregistrat moartea tinerei ca fiind sinucidere: „Din informațiile de bază pe care le dețin de la familie, nu au existat semne că intenționează să facă ceea ce a făcut. (…)Nu au existat semne de proastă dispoziție, în sensul sinucigaș. Observ că a existat în trecut o supradoză, deși a fost acum șapte ani și nu a existat nicio referință, din câte știa familia, despre ea având gânduri suicidale”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version