Menu

Moare de COVID după ce s-a infectat într-un pub, la meciul Anglia-Croația. Rudele: „Dacă era vaccinat ar fi fost acum printre noi”

Un britanic în vârstă de 51 de ani a murit de COVID după ce s-a infectat într-un pub unde a urmărit meciul Anglia-Croația de la EURO2020.

Glenn Barrett a decedat pe 13 iulie, în spitalul Prințesa de Wales din Grimsby după ce s-a luptat cu boala timp de trei săptămâni.

Rudele lui au spus că el nu a profitat de ocazie pentru a se vaccina, dar ultimele sale cuvinte adresate asistenților medicali și medicilor înainte de a fi pus în comă indusă au fost „Aș fi vrut să fiu vaccinat”.

Vărul luI Glenn, Ken Meech, care îl considera pe Barrett drept un „frate mai mare”, îndeamnă acum membrii publicului să se vaccineze.

El a spus că acesta a avut „grijile și motivele” sale pentru a nu se vaccina, deoarece avea probleme cu splina și sistemul imunitar.

Premierul britanic îi va supăra pe mulți cu această veste: „Doar cei vaccinați vor avea acces în cluburi și alte locuri aglomerate”

Familia lui Barrett a spus că bărbatul, din Cleethorpes, Lincolnshire, a fost alături de un grup de prieteni care au urmărit partida Anglia-Croația la Old Clee Club din Cleethorpes, pe 13 iunie, înainte de a fi testat pozitiv pentru virus.

Aproximativ șapte persoane au fost depistate pozitiv, la scurt timp după meci, inclusiv un bărbat de 20 de ani care a fost, de asemenea, internat în terapie intensivă alături de Barrett.

Old Clee Club a fost închis și a supus unei dezinfecții, înainte de a fi redeschis la începutul acestei luni.


Moare de COVID după ce s-a infectat într-un pub, la meciul Anglia-Croația. Rudele: „Dacă era vaccinat ar fi fost acum printre noi”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version