Menu
in

Newham. Român nervos atacă polițiștii cu TOPORUL. 7 ani de pușcărie

Un român în vârstă de 30 de ani a atacat mai mulți polițiști cu toporul și a fost condamnat la șapte ani de închisoare.

Vasile Alexandru a pledat vinovat pentru tentativă de vătămare corporală gravă și agresarea unui lucrător esențial.

Potrivit Poliției Metropolitane, pe 20 mai 2020, ofițerii au executat un mandat de percheziție la adresa lui Alexandru. Proprietatea era suspectată de a fi un bordel, iar femeile care locuiau acolo puteau fi victime ale sclaviei moderne.

Polițiștii au ajuns la casa lui Alexandru la ora 06.15, iar când au vrut să intre din interior au auzit bubuituri. Temându-se ca nu cumva cine încearcă să scape de dovezi sau să fugă, un ofițer în vârstă de 40 de ani a lovit ușa.

Trei români terorizau un cartier din Manchester. Șapte jafuri deosebit de violente în 90 de minute. „M-au înconjurat ca niște prădători”

Atunci, fereastra ușii a fost spartă dinspre interior cu un topor, provocându-i polițistului răni la față, piept și brațe.

Un al doilea ofițer, în vârstă de 30 de ani, a fost, de asemenea, lovit de cioburile de sticlă și a suferit o rană la încheietura mâinii. Ambii polițiști au spus că au văzut un bărbat cu barbă prin fereastra spartă.

La percheziție însă, nu exista niciun urmă a omului pe care îl văzuseră.

În incinta proprietății au fost găsite trei femei. Acestea au confirmat că sunt lucrătoare sexuale, dar au susținut că fac acest lucru din proprie voință.

Alexandru a fost oprit câteva minute mai târziu, nu departe de proprietate. El a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de vătămare corporală gravă și control al prostituției.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version