Menu
in

Noi informații despre românca de 16 ani dispărută în Londra. Se pare că a fost răpită de o bandă de traficanți de droguri

Familia fetei de 16 ani, dispărută în urmă cu mai bine de o săptămână din Barnet, nordul Londrei, se teme că aceasta ar fi fost răpită de o bandă de traficanți de droguri.

Andreea Bardaș nu a mai fost văzută din 21 decembrie, când a plecat la școală, scrie Daily Mail. Tatăl vitreg al Andreei, Philip, a declarat că o caută cu disperare, în nordul Londrei, iar mama sa a distribuit mii de pliante în Manchester, unde se crede că ar putea fi fata.

Cea mai mare teamă a familiei este că Andreea ar fi fost luată de una dintre bandele de traficanți de droguri cunoscute drept „County Lines”, care folosesc tineri pentru a face trafic de stupefiante în diferite comitate ale Angliei.

„De vină sunt rețelele sociale”, spune tatăl fetei. El a mai spus că este uimit de puterea pe care aceste rețele o au asupra copiilor.

„Este o fiică minunată și are un viitor frumos înainte, suntem atât de îngrijorați de faptul că a fost atrasă într-o altă lume despre care până în această săptămâna nu am știut că există”, a continuat bărbatul.

„Este o fată de 16 ani dintr-o familie fericită și nu are de ce să-și facă griji în afară de cele obișnuite pentru un copil de 16 ani. Am făcut Crăciunul lângă ușa de la intrare, în speranța că se va întoarce acasă”, a mai spus părintele, disperat.

El a mai spus că este tot timpul cineva în casă, astfel încât fata se poate întoarce oricând, fără grijă.

Andreea a mers la școală vineri, 21 decembrie, la ora 7.30. Ar fi trebuit să fie acasă până la ora 13.00, în aceeași zi.

Însă se făcuse ora 16.00 atunci când familia sa a observat că și-a lăsat telefonul mobil acasă.

Poliția ține legătura cu familia, iar Philip spune că oamenii legii s-au comportat exemplar, dar acum familia are nevoie de ajutorul tuturor celor care pot avea informații despre fată.

Dacă Andreea citește aceste rânduri, poate să scrie sau să apeleze gratuit, în orice moment al zilei sau al nopții, la numărul asociației caritabile Missing People, 116.000. Dacă cineva o vede sau știe ceva despre locul unde ar putea să fie, este rugat să sune la poliție, la 101 sau la Missing People.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version