in

O bătrână de 85 de ani, ucisă de macaraua care s-a prăbușit peste două case în estul Londrei. „Am crezut că se prăbușește un avion”

O femeie „fidelă și grijulie” de 85 de ani a fost ucisă de macaraua de 20 de metri care s-a prăbușit peste casa ei din estul Londrei.

June Harvey, locuia la primul etaj al locuinței distruse de platforma imensă, pe 8 iulie, scrie Daiyl Mail.

Macaraua, instalată pentru construcția unui nou bloc de locuințe, s-a prăbușit miercuri peste acoperișurile a două case din Compton Close, Bow.

Serviciul de Ambulanță din Londra a confirmat că o persoană a murit la fața locului, în timp ce alte patru au fost rănite, două fiind duse la spital cu răni la cap.

Între timp a fost deschisă o anchetă cu privire la acest incident.

Update. O persoană a murit și patru au fost rănite în urma prăbușirii unei macarale de 20 de metri în estul Londrei

Sam Atkinson, 28 de ani, nepotul doamnei Harvey, a descris-o drept o „femeie foarte grijulie”. El a spus că zgomotul macaralei a fost atât de puternic, încât a crezut că se prăbușește un avion.

El a continuat: „Suntem devastați. Suntem extrem de traumatizați, extrem de șocați. Ultimul lucru care crezi că se va întâmpla este ca o macara să intre prin acoperișul casei tale. Este extrem de traumatizant.”

O femeie a cărei locuință a fost avariată de macara a spus că familia sa are norocul să fie în viață. Cu o voce agitată, femeia a declarat pentru Daily Mail că impactul structurii s-a simțit „ca un cutremur”.

Ea a continuat: „Am ieșit din baie și dacă aș fi ieșit o secundă mai târziu, ușa mansardei de deasupra ar fi căzut peste mine”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

University College London: Coronavirusul poate cauza psihoze, delir și leziuni cerebrale

Baie de sânge în Londra. Adolescent înjunghiat mortal ziua în amiaza mare