Menu
in

PANICĂ în centrul LONDREI: „A fost ca o explozie uriașă, ca și cum ar fi căzut o bombă”. Patru case au fost afectate

Patru case au fost afectate, în centrul Londrei după ce două acoperișuri s-au prăbușit în cartierul Landbroke Grove. La fața locului au ajuns în scurt timp poliția, ambulanța și pompierii, în timp ce vecinii speriați au ieșit din case.

Incidentul a avut loc la un șir de case terasate, transformate în apartamente, pe Chesterton Road din Ladbroke Grove.

Brigada de pompieri din Londra a fost chemată duminică, 4 iulie, la 21.46, iar poliția alături de Serviciul de Ambulanță din Londra au ajuns, de asemenea, la fața locului.

Nu au fost raportate persoane rănite, iar pompierii au reușit să-i scoată pe toți cei blocați în siguranță.

Potrivit pompierilor, „fascia exterioară” s-a prăbușit, iar imaginile prezintă acoperișurile celor două clădiri căzute în mijloc, cu întreaga fascie lipsă.

Mai mulți vecini au declarat pentru Evening Standard că prăbușirea s-a auzt „ca o bombă care a explodat”.

„A fost ca o explozie uriașă, ca și cum ar fi căzut o bombă. Tot drumul era acoperit de praf și toată lumea a fugit din case. A fost absolut șocant”, a relatat un vecin, citat de My London.

„Strada a fost inundată de poliție și mașini de pompieri. Dacă s-ar fi întâmplat sâmbătă seara, după meciul de fotbal, ar fi existat răniți pentru că erau mulți oameni pe stradă. Este uimitor că nimeni nu a fost ucis”, a spun un altul.

Panică în centrul Londrei! Două case în valoare de 4 milioane de lire sterline s-au prăbușit. 40 de oameni evacuați

„Patru proprietăți au fost afectate de prăbușire, care a implicat o parte din peretele parapetului, la nivelul acoperișului”, a declarat comandantul stației LFB, Brett Loft.

„Pompierii au condus 13 persoane din diferite apartamente din clădire în siguranță, folosind scări, pentru a acoperi decalajul peste trepte. Din fericire, nimeni nu a fost rănit”, a continuat acesta.

Nu se știe încă ce a dus la prăbușirea acoperișurilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version