Menu
in

Tragedie cumplită în sudul Londrei. Patru copii au murit într-un incendiu catastrofal

Patru copii au murit într-un incendiu catastrofal care s-a produs ieri, 16 decembrie, în jurul orei 18:55, în Sutton, sudul Londrei.

Potrivit My London, este vorba despre două pereche de frați  gemeni, de 2 și 4 ani morți în urma tragediei.

Victimele incendiului se aflau în casa de pe Collingwood Road, unde a izbucnit un incendiu devastator în jurul orei 19.00.

Deocamdată nu se știe dacă cineva era prezent cu copiii în momentul în care a izbucnit incendiul în casa din sudul Londrei.

Doi copii și două femei, morți într-un incendiu devastator în Londra

Opt mașini de pompieri și peste 60 de pompieri au fost chemați la fața locului, în jurul orei 18:55, și s-au confruntat cu un incendiu intens pe întregul parter al proprietății.

Copiii au fost scoși de pe proprietate și au primit îngrijiri, înainte de a fi transportați la spital, dar, în ciuda eforturilor medicilor, toți patru au murit.

Rudele apropiate ale copiilor au fost informate și primesc sprijin din partea specialiștilor. Incendiul a fost ținut sub control până la ora 20:36.

Cauza incendiului este încă necunoscută și nu au fost efectuate arestări.

Comisarul de pompieri Andy Roe a vorbit despre tristețe profundă după moartea tragică a copiilor.

„Este un incident care a lăsat pe toată lumea stupefiată de o tristețe profundă. Gândurile mele sunt alături de familia și prietenii copiilor, de întreaga comunitate locală și toți cei care au fost afectați de acest incendiu”, a spus Roe.

„Echipele de pompieri au sosit rapid și i-au localizat pe copii în interiorul proprietății. Au fost scoși din casă și au primit îngrijiri de urgență imediate”, a mai subliniat acesta.


…Tragedie cumplită în sudul Londrei. Patru copii au murit într-un incendiu catastrofal…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
Exit mobile version