Menu
in

Polițiștii britanici, alertați că un șofer transportă un cadavru în mașină

Polițiștii britanici au fost în alertă din cauza unei perechi de picioare ce ieșeau dintr-un covor rulat într-un automobil care circula pe autostradă.

Oamenii legii au intrat în alertă după ce mai mulți șoferi au sunat pentru a reclama că cineva are un cadavru în mașină.

În cele din urmă s-a dovedit că era doar un manechin pe care omul îl transporta la o petrecere tematică în Cambridgeshire, scrie Metro.

Șoferul vehiculului a primit recomandarea „să evite ca astfel de circumstanțe să se producă pe viitor” au precizat reprezentanții Poliției.

Descoperire ȘOCANTĂ în Anglia! Cadavrul unei femei, găsit într-o valiză, lângă un loc de joacă

„Atunci când am primit un telefon sâmbătă la ora prânzului prin care ni s-a raportat că un vehicul se deplasa pe autostrada M11 și că o pereche de picioare puteau fi văzute ieșind dintr-un covor rulat, semnalele de alarmă au început să sune în mod natural în mintea persoanei care ne-a informat, precum și în centrul nostru de control”, a precizat Politia într-un comunicat publicat pe rețelele de socializare.

„Am reuşit să interceptăm vehiculul în parcarea Angel Drove din Ely, unde ofițerii noștri au descoperit că era vorba, într-adevăr, despre o pereche de picioare… care îi aparțineau însă unui manechin costumat în Făt Frumos, aflat în drum spre o petrecere aniversară tematică!”, au adăugat polițiștii britanici.

„Șoferului i-a fost transmisă recomandarea să evite ca astfel de circumstanțe să se producă din nou! Din fericire, a fost o alarmă falsă”, precizează comunicatul Poliției din Cambridgeshire.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version