Menu
in

Proprietarii de SUV-uri din Londra, ținta activiștilor de mediu: „V-am dezarmat mașina”

Anvelopele mai multor SUV-uri din Londra au fost dezumflate de activiștii pentru schimbările climatice.

Mai mult, aceștia au lăsat amenzi false de parcare în care se arăta că mașinile sunt „opțiuni inutile de stil de viață de lux în țările bogate”.

Aproximativ 40 de autoturisme au fost vizate în cartierele Kensington and Chelsea, Dulwich, Primrose Hill și Marylebone.

Grupul de acțiune pentru climă Last Gasp și-a revendicat responsabilitatea pentru acțiune, spunând că anvelopele au fost dezumflate fără a fi deteriorate, pentru a „apăra viața însăși”.

Grupul a anunțat într-o declarație, citată de MyLondon: „Dacă vă faceți griji că veți avea roțile dezumflate, sfatul nostru este: să nu dețineți un SUV. Nu intenționăm să ne oprim și mulți alții ne vor urma.”

Amenzile false de parcare, de culoare galbenă, care au fost lăsate pe parbrizurile fiecărei mașini, arată că: „SUV-ul tău este a doua cea mai mare cauză de creștere a emisiilor de carbon în ultimul deceniu. Acesta este motivul pentru care v-am dezarmat mașina prin dezumflarea uneia sau mai multor anvelope ale acesteia.”

„Dacă șoferii de SUV ar fi o națiune, în 2018 s-ar fi clasat pe locul șaptelea ca emițător de CO2. Alegerile inutile de stil de viață de lux în țările bogate fac parte din ceea ce provoacă deteriorarea climei”.

Trei intersecții din Londra – blocate de activiștii de mediu. Și-au lipit mâinile de carosabil

Un proprietar de mașină, ale cărui cauciucuri au fost dezumflate, a spus: „Activism uluitor de inept. Anvelopa mașinii noastre a fost dezumflată în ciuda faptului că era hibrid! Pare calculat pentru a-i face pe alegătorii Verzi, ca mine, mai puțin simpatici.”

„Oamenii au mașini mari din diferite motive. Poate că cineva ar fi trebuit să-și folosească mașina în caz de urgență”, a scris un alt utilizator.

Un purtător de cuvânt al Last Gasp a declarat: „Am dezarmat aceste SUV-uri pentru că sunt o parte în creștere și inutilă a sistemului care ne omoară. Nimeni nu are nevoie de un SUV care să distrugă planeta. A conduce un SUV într-o zonă urbană cu transport public bun este un lux – și este un lux care are consecințe terifiante pentru planeta noastră. SUV-urile otrăvesc plămânii copiilor noștri, provoacă atât de multe morți pe drumuri și degajă dioxid de carbon într-un climat aflat în pragul colapsului.”


////Proprietarii de SUV-uri din Londra, ținta activiștilor de mediu: „V-am dezarmat mașina”///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version