Menu
in

Război la Londra între clanurile interlope din România. Rudele celui tăiat de Duduieni jură răzbunare: „Iau 20 de ani de pușcărie…”

Scandalul dintre interlopii din România care a avut loc zilele trecute la Londra naște reacții puternice printre cei care au fost implicați.

Doi dintre interlopii despre care s-a zvonit că ar fi fost bătuți și înjunghiați de Anaser Duduianu la Londra făcut un live pe rețelele de socializare și au dezmințit că ar fi fost învinși în luptă de liderul clanului rival, scrie wowbiz.ro.

Vandam Brăileanu și Merișor de la Roman, apropiați ai clanului Cosmos, jură că sunt nevătămați, iar cel care a ieșit șifonat este o rudă de-a lor. Cu această ocazie, ei au transmis un avertisment dur către Anaser Duduianu.

„S-au auzit niște vorbe că eu sunt tăiat, că eu sunt în spital, că sunt nu știu cum…

Să moară…, fiecare ce faceți discuțiile astea de mine, dacă nu sunteți… Dacă fac vreo belea, să iau vreo 20 de ani de pușcărie, dacă nu sunteți răspunzători toți. Că sunteți de la Brăila, că sunteți de la Galați, țigani, români, dacă nu o să fiți răspunzători și peste 100 de ani dacă scoateți vorbe de mine. Că m-a tăiat pe mine, că am fugit…”, a spus Vandam, într-un live pe un cont de socializare.

Interlopii români au speriat Anglia. Membru al clanului Cosmos, înjunghiat de Duduieni, lângă Londra

Merișor a anunțat la rândul săucă va fi război și că Anaser „va trebui să fie mult mai atent” de acum înainte.

„Bă fraților, să înțeleagă toată lumea, scurt: să moară… și… mei la pușcărie dacă a luat vreo palmă sau bobârnac Vandam sau eu. Doar un cumătru de-al meu, au dat peste el mai mulți că era singur.

Când am ajuns noi s-a terminat șmecheria. Să nu mai scoată lumea discuții, șto-uri, că să moară… dacă a luat Vandam nici un bobârnac, nici o palmă, nici o „jigneală”, nimic. Și nici eu! Care vorbește aiurea, înjur, să moară…

Noi murim greu, noi suntem samurai. Cu noi e greu! Și spun pe live-ul ăsta, să se știe. Noi nu suntem nici prăduitori, noi suntem samurai, așa ne-am născut. Ne-am născut să ne războim. Și spun pe live-ul ăsta, Anaser, să moară… mei de n-ai stricat-o!

Dacă vreți, fratele meu Vandam se dezbracă acum și eu la fel, nu suntem tăiați, bătuți de nimeni, absolut. Noi suntem bandiți, noi știm să câștigăm.

Până am ajuns noi, a fost târziu, au ajuns gărzile acolo. Să știe toată lumea”, a spus și Merișor de la Roman.

Scandalul dintre interlopii români ar fi avut loc într-un imobil de la marginea Londrei, acolo unde ar fi avut loc o partidă ilegală de poker.

În urma unei altercații, interlopul supranumit „prințul țiganilor” ar fi fost înjunghiat de oamenii lui Anaser. Deși a avut multiple plăgi, acestea nu ar fi fost unele grave, loviturile reprezentând, probabil, doar un fel de avertisment.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version