Menu
in

„Relațiile sexuale nu sunt permise în locurile publice.” Ghid de conviețuire pentru imigranții romi.

Nu urinați în afara casei sau în stradă, nu scuipați în stradă, scuipatul este murdar și răspândește boli. Este împotriva legii, iar dacă faceți asta vă veți supăra vecinii, care vor crede că sunteți murdari. Este posibil să aveți curtea comună, vă rugăm să respectați partea celorlalți.”

„Nu mergeți pe ea, nu le permite nici copiilor să meargă acolo, nu aruncați gunoi și nu atârnați covoare sau alte lucruri pe gard fără permisiunea vecinilor. Relațiile sexuale de orice fel nu sunt permise în locurile publice.”



Sunt câteva dintre sfaturile ce vor fi incluse, conform Daily Express, într-un ghid elaborat elaborat de către oficialii de la ministerul Imigrației pentru romii din Sheffield, dar și pentru cei care vor veni din 2014.

Documentul mai arată că “serviciile publice, cum ar fi Poliția, Consiliul Local și NHS pot oferi un interpret”.

Vicepremierul Clegg: Romii să respecte modul de viaţă britanic

 

De asemenea, scrie Express, imigranților li se spune cum pot închiria o locuință, iar în casă trebuie să folosească doar toaleta pentru urinat și defecare.

Pachetul de informații va fi distribuit de Consiliul Local din Sheffield, scrie Daily Express, unde locuitorii unei suburbii sunt de-a dreptul exasperați de romii care locuiesc în zonă.

Ghidul de conviețurile cere imigranților romi „să se abțină de la o serie de obiceiuri șocante”.

Politicianul Gerard Batten (foto) , de la UKIP, a declarat cu privire la conceperea unui astfel de ghid: “Ce tip de politică nebună a imigrației avem, dacă permitem unora să ne inunde această țară și apoi trebuie să le spunem că e împotriva regulilor de a defeca, urina sau au face sex în stradă“?

Daily Express: Romii își vând copiii cu 250 de lire

El a adăugat: “Noi am invitat milioane de oameni să vină aici, cu toate că nu avem nevoie de ei și nu ni-i dorim, iar unul dintre primele lucruri pe care li-l spunem este modul în care pot pretinde beneficii și asistență socială.”

“Consiliul din Sheffield crede într-adevăr că următorului val de imigranți trebuie să li se spună cum să folosească o toaletă? Dacă ei chiar cred că acest lucru este necesar, atunci ar trebui să protesteze față de venire lor, în primul rând, nu să le dea o broșură prin care să le ureze bun-venit.

Daily Mail: Romii sunt o pacoste. Există pericolul unor revolte civile

 

Ghidul este în prezent în stadiul de proiect, se arată în Daily Express.

În Sheffield trăiește, potrivit cotidianului citat, comunitatea de romi cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie, cu o populație estimată la 4.000 de persoane.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version