Menu
in

Român asemănat cu Jekyll și Hyde în Anglia. A fost achitat de două acuzații de viol

Un bărbat despre care se spune că și-a supus victima abuzuri fizice, sexuale și emoționale a fost asemănat cu Jekyll și Hyde.

Alexandru Stan, în vârstă de 33 de ani, a fost avertizat că va merge după gratii, după ce jurații de la Swindon Crown Court l-au achitat de două acuzații de viol, dar l-au găsit vinovat de „controlul comportamentului”. Românul recunoscuse deja o faptă de atac, scrie Swindon Advertiser.

În timpul procesului, procurorii au susținut că românul și-a forțat victima să facă sex în mai multe rânduri.

Partenera sa le-a spus juraților că a agresat-o de mai multe ori, iar o dată și-a pierdut cunoștința, iar când s-a trezit, Stan încerca să îi pună mâncare în gură.

Violator prins în România și extrădat în Marea Britanie. Are de executat 10 ani de pușcărie

Două luni mai târziu, femeia s-a închis în baie și a sunat la poliție, după ce acuzatul devenise violent.

Polițiștii care l-au dus pe Stan la secție au declarat că acesta a zis: „Va plăti pentru asta”. Românul a negat aceste cuvinte.

Procurorul a spus în timpul procesului că pare că Alexandru Stan are dublă personalitate. El a spus: „Nu cunosc termenul în limba română pentru Jekyll și Hyde, dar este destul de clar, s-ar putea să credeți că ați auzit toate probele, dar există două părți ale caracterului inculpatului”.

Stan a negat două acuzații de viol și o acuzație de comportament coercitiv și dominant. El a pledat vinovat pentru provocarea de vătămări corporale.

Stan va fi condamnat la o dată care urmează să fie stabilită.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version