Menu
in

Român căutat în Oxford pentru mai multe agresiuni sexuale. Săruta și pipăia femei cu forța

Polițiștii din Oxford caută un bărbat în legătură cu o serie de agresiuni sexuale asupra femeilor, în Oxford, în perioada 2019 – 2020..

Există mai multe rapoarte despre un bărbat care colectează fier vechi și care a intrat în vorbă cu mai multe femei în vârstă de treizeci de ani, după care le agresa sexual sărutându-le și atingându-le cu forța.

Vasile Iroftei este descris ca un bărbat român/est-european, înalt de aproximativ 180cm, cu păr negru foarte scurt sau ras și barbă scurtă, potrivit Oxford Mail.

Român din Preston, condamnat după ce și-a bătut cu bestialitate soția. Femeia a decis să se împace cu agresorul

Vorbește engleză cu un accent puternic est-european și este cunoscut că frecventează zona Wolverhampton.

Ceri care îl văd pe Iroftei în public sunt rugați să sune la 999 și să nu se apropie de el. Pentru a oferi informații despre locul în care se află, sunați la 101.

Agentul detectiv James Salt, de la Poliția din Oxford, a declarat: „Aș dori să vorbesc cu Vasile Iroftei în legătură cu această anchetă și fac apel la oricine ar putea ști despre el sau unde se află. Dacă cineva are informații care ar putea ajuta, atunci vă rugăm să sunați la Poliția Thames Valley, la 101 și să citați referința 43200233611. În mod alternativ, informațiile pot fi transmise anonim la Crimestoppers – 0800 555 111.”


…Român căutat în Oxford pentru mai multe agresiuni sexuale. Săruta și pipăia femei cu forța…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]
Exit mobile version