Menu
in ,

Român de 34 de ani, ucis de coronavirus în Londra. Muncea pe șantier și acolo s-a infectat. Opt copii au rămas fără tată

Un român de 34 de ani este una dintre victimele pandemiei de coronavirus din Marea Britanie. Potrivit obiectivdesuceava.ro, Nicu Urzică și-a pierdut viața după zece zile de spitalizare.

„Totul mergea bine, ar fi trebuit să-l externeze în vreo două zile”, a povestit Ianis Urzică, fratele bărbatului decedat.

Acum, opt copii au rămas fără tată. Bărbatul muncea pe un șantier din Londra pentru a-și întreține familia și se pare că ar fi luat virusul de la muncă.

Acum, soția și cei opt copii, cu vârste între șase luni și 12 ani, încearcă să aducă trupul neînsuflețit în țară, pentru a-l înmormânta acasă.

„Totul a început cu o răceală. A stat acasă o săptămână, nu s-a mai dus la muncă. A crezut că își revine și a vrut să se întoarcă. Doctorul i-a spus că e bine și se poate duce. A muncit două zile și i s-a făcut din nou rău. A sunat la medic și a anunțat, dar i s-a spus să stea în casă. A stat așa încă vreo două zile, când a simțit că nu mai poate să respire. A venit ambulanța după vreo trei ore. I-au pus oxigen și și-a revenit. L-au internat pe Terapie Intensivă, starea sa era gravă. După o săptămână petrecută la ATI, și-a revenit. A fost mutat în salon și se discuta chiar de externare, când brusc, situația s-a schimbat. Starea sa s-a agravat. Se pare că a făcut niște cheaguri de sânge care i-au blocat tot”, a povestit, plin de durere, Ianis Urzică, fratele lui Nicu.

GCS: 12 români din Marea Britanie au murit infectați cu coronavirus. Numărul total al deceselor în diaspora a ajuns la 47

Încă 778 de morți în Marea Britanie, când se intră într-a patra săptămână de restricții anunțate de guvern

„Sperăm ca într-o săptămână să reușim să-l aducem acasă, demersurile sunt destul de greoaie. Toți prietenii lui din Londra au strâns o sumă mare pentru a ajuta copiii, dar ei au rămas fără tată. Toți banii din lume nu le vor mai aduce tatăl înapoi. Cei mici nici nu și-l vor aminti”, a completat Ianis Urzică.

În doar 24 de ore a strâns aproape 90.000 de lire sterline, pentru a ajuta familia greu încercată, propunându-și să ajungă la suma de 100.000 de lire sterline.

Donatii se pot face si AICI, pe platforma gofundme.com.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version