Menu
in

Român erou în Anglia. Decorat după ce a salvat viața unei femei care a vrut să se arunce de pe un pod

Românul Constantin Cornel Vântu a fost decorat, alături de britanicul Paul Harrison, de poliția din Sheffield, pentru că împreună au salvat viața unei femei.

Potrivit South Yorkshire Police, pe 9 iunie, Vântu, în vârstă de 25 de ani și Harrison, de 38 de ani, au participat la salvarea unei femei care avea de gând să se sinucidă, în Sheffield.

La sosirea polițiștilor, femeia se afla peste balustrada unui pod din localitate, ținută de doi bărbați, de încheietura mâinii. Femeia încerca efectiv să scape, astfel încât să cadă, dorind cu disperare să-și ia zilele.

Șofer român, erou la Oxford: a intrat desculț și dezbrăcat într-o casă în flăcări și și-a salvat vecinul

Superintendentul Paul McCurry, care l-a premiat pe român, a declarat: „Ofițerii au spus că la sosirea lor, bărbații erau cei care o împiedicaseră pe femeie să sară de pe margine și să ajungă sub pod. Polițiștii au tras rapid femeia înapoi peste balustradă, unde aceasta a obținut ajutorul de care avea nevoie.”

Harrison a spus că a fugit când a observat femeia de cealaltă partea a balustradei. „Am sărit imediat în ajutor și Vântu a fost repede în spatele meu. Am apucat-o pe femeie, am ținut-o strâns și în câteva minute am auzit mulțumiți sirenele poliției”.

Doi medici români, soț și soție, rezidenți în Austria, depistaţi cu COVID-19. ”Un popor care se respectă ştie să se protejeze”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version