Menu
in

Româncă în vârstă de 50 de ani, spulberată de o motocicletă în Londra

O româncă a fost lovită mortal de un motociclist, în Islington, Londra, în seara zilei de luni, 19 octombrie.

Doina Covaci se afla alături de soțul său, în timp ce încerca să traverseze strada. Martorii spun că au auzit țipetele de ajutor ale soțului ei, Marin, care încerca cu disperare să îi salveze viața.

Fiul Doinei Covaci, Constantin, a declarat pentru Islington Tribune: „Sunt îngrijorat pentru tatăl meu. Era cu ea atunci când a murit. Mama mea era cu un pas înaintea lui când motocicleta a lovit-o”.

„Soțul său se afla deasupra ei, împingându-i pieptul, încercând să o salveze, țipa și striga după ajutor”, a declarat proprietarul unui local din apropiere.

De asemenea, un ofițer de poliție care trecea pe acolo a încercat să ajute la salvarea femeii. Motociclistul a fost dus la spital în stare gravă.

Doina era mama a cinci copii și locuia în Seven Sisters Road, fiind în Marea Britanie din 2015. Femeia era din Piatra Neamț și făcea curățenie într-un restaurant de când a venit la Londra.

Șofer român condamnat după ce a omorât o femeie în vârstă și a fugit de la locul accidentului

 „Era o persoană drăguță și amuzantă. Era soția perfectă și mama perfectă. Te iubesc atât de mult, mamă, te rog să te întorci acasă”, a spus fiul îndurerat.

Familia strânge bani pentru o duce pe Doina Covaci în țară, pentru a fi înmormântată. Dacă doriți să ajutați, accesați www.justgiving.com/crowdfunding/constantini-covaci.

Poliția a lansat o anchetă, iar oricine are informații este rugat să sune la 101 și să citeze numărul de caz 53364 CAD / 19 octombrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version