Menu
in

Românce forțate să se prostitueze în Europa. Proxeneții le marcau ca pe vite pentru ca bandele rivale să știe cui aparțin. Printre victime era și o minoră

O bandă internațională de infractori sexuali care a forțat 17 femei și o minoră din România să se prostitueze în mai multe țări din Europa, printre care și Marea Britanie a fost distrusă de poliție.

Poliția din Spania și România a „eliberat” cele 18 victime care erau constrânse să se prostitueze, scrie Daily Mail.

Proxeneții aveau la început relații cu victimele lor apoi le obligau să practice prostituția în cluburi, în case private și pe stradă.

Banda le marca, de asemenea, pe femei cu tatuaje, astfel încât organizațiile rivale știau că le aparțin și sunt „ale lor pe viață”.

Proxeneții au mutat femeile Girona în Marea Britanie și România, când a început pandemia de coronavirus.

Bordeluri ilegale din Anglia, pline de românce. Proxeneții ajung și la un milion de lire sterline pe an profit

Poliția a făcut 19 arestări – opt în Spania și 11 în România – într-o operațiune care a implicat ofițeri spanioli și români, precum și poliția catalană Mossos d’Esquadra.

Șapte dintre cele 18 femei salvate au fost eliberate în Spania, iar restul în România.

Unele dintre ele au fost forțate să-și vândă în continuare trupurile în ciuda faptului că rămăseseră însărcinate.

Un purtător de cuvânt al Poliției Naționale Spaniole a declarat: „Organizația avea legături cu Marea Britanie, Danemarca și Germania, unde a forțat femei să lucreze ca prostituate și, în unele cazuri, le-a marcat cu tatuaje, astfel încât organizațiile rivale să știe că le aparțin”.

„Când organizația criminală a realizat că pandemia de coronavirus a dus la încetinirea afacerilor și a beneficiilor în zonele pe care le controla, în Girona, și-a mutat majoritatea membrilor și victimelor în România și Marea Britanie cu intenția de a reveni în Spania atunci când condițiile se îmbunătățeau”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version