Menu
in

Români acuzați că au ucis două persoane în Bristol. Trupurile au fost găsite duminică

Doi români sunt acuzați că au ucis două persoane în Bristol. Ionuț-Valentin Boboc, în vârstă de 21 de ani, și Iacob-Bebe Chers, în vârstă de 45 de ani, au fost duși în fața Curții Magistraților din Bristol, acuzați că l-au ucis pe Fahad Hossain Pramanik și un al doilea bărbat, rămas neidentificat.

Cadavrele celor doi bărbați au fost găsite într-o casă de pe Wood Street, din Bristol, duminică (12 septembrie) la prânz. Boboc și Chers ar fi ucis bărbații cu o zi înainte.

Boboc a vorbit doar pentru a-și confirma numele, vârsta și adresele, în timpul audierilor, care au avut loc separat. Cei doi au fost ajutați de interpreți români.

Kilburn: Bărbat de 20 de ani, împușcat mortal în nord-vestul Londrei. Ucigașul nu a fost prins

Judecătorul Tina Symons i-a trimis pe ambii suspecți în arest și le-a ordonat să se prezinte la Bristol Crown Court, unde va avea loc o audiere pentru cauțiune.

Ea a adăugat: „O nouă audiere va avea loc pe 13 octombrie pentru o revizuire preliminară, iar termenul de arestare este 16 martie 2022”.

Polițiștii și o echipă criminalistică au ajuns duminică la casa din Wood Street, în urma informațiilor venit din partea vecinilor.

Ofițerii și personalul poliției au examinat ore întregi de înregistrări CCTV și au luat declarații. Investigațiile criminalistice la fața locului sunt așteptate să continue pentru câteva zile.

Poliția a percheziționat, de asemenea, valea râului Coombe în Fishponds, ca parte a anchetei.


…Români acuzați că au ucis două persoane în Bristol. Trupurile au fost găsite duminică…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 16 In medie: 4.1]
Exit mobile version