Menu
in

Românul supranumit „Bestia din Luton” a fost prins. Se ascundea sub nasul polițiștilor din România după ce bătuse cu bestialitate trei femei în Anglia (VEZI VIDEO)

Brăileanul Săndel Hornea, supranumit „Bestia din Luton”, autorul unui atac de o brutalitate greu de imaginat, pe 2 septembrie 2019, a ajuns în sfârșit în spatele gratiilor.

Potrivit site-ului debraila.ro, individul, în vârstă de 36 de ani, era urmărit la nivel național și internațional, și a fost prins de polițiști, la sfârșitul săptămânii trecute, în municipiul Galați. 

De menționat că Hornea, originar din comună Cireşu, a fost arestat la mai bine de un an de când a fugit din Anglia și a ajuns în România. În tot acest timp, el a stat ascuns în zona orașului Făurei, fiind observat în locuri publice, au menționat surse judiciare pentru debraila.ro. 

Bestia din Luton, eliberată din închisoare în baza recursului compensatoriu

Săndel Hornea a fost reținut și prezentat Curții de Apel Galați, care l-a trimis în arest preventiv pentru 30 de zile. Acesta și-a dat acordul în fața instanței pentru a fi predat autorităților judiciare din Marea Britanie, unde va fi judecat. 

Pe 2 septembrie 2019, bărbatul, care s-a deghizat în curier al unei firme de distribuție, a dat buzna într-o casă din Luton pentru a o jefui, lovind fără milă trei femei, printre care și o adolescentă.

Cazul a șocat efectiv opinia publică din Regatul Unit.

Camerele de supraveghere din locuință au surprins atacul de o violență rar întâlnită. Românul s-a năpustit cu furie asupra celor trei victime – mamă, sora și fiica unui cetățean chinez stabilit în Marea Britanie.

Individul a lovit-o pe bătrână în zona capului, iar femeia a leșinat. Apoi, s-a năpustit fără milă asupra fetei de 14 ani și a mătușii sale, care coborâse în grabă de la etaj, auzind țipetele. După ploaia de pumni, victimele inconștiente au fost târâte în bucătărie.

Hornea este recidivist. În martie 2018, Judecătoria Brăila l-a eliberat condiționat, beneficiind de prevederile controversatei legi a recursului compensatoriu. 

La sfârșitul anului 2007, o instanță din Italia a emis pe numele individului un mandat european de arestare pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de exploatare sexuală a copiilor și pornografie infantilă.

Mai exact, Hornea a forțat trei fete, printre care și o minoră, să se prostitueze în localitatea Mogliano Veneto, din provincia Treviso.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
Exit mobile version