in

Responsabilii TfL, speriați de afluxul de oameni din trenuri: „Purtați măști de protecție și mențineți distanțarea”

Compania Transport for London (TfL) recomandă ca toți pasagerii să poarte măști de protecție atunci când folosesc autobuzele și liniile de metrou în Capitală.

De asemenea, mai arată responsabilii TfL, trebuie luate măsuri de distanțare socială, ceea ce înseamnă că toți pasagerii vor trebui să fie la o distanță de cel puțin doi metri.

Acest lucru înseamnă că transportul public „va funcționa foarte diferit față de dinainte de pandemie”, au mai spus aceștia.

La metrou vor fi de asemenea puncte de igienizare a mâinilor de-a lungul rețelei și „schimbări operaționale în stații pentru a ajuta la păstrarea tuturor în siguranță”.

Responsabilii TfL au mai cerut ca londonezii să continue să lucreze de acasă, acolo unde este posibil, pentru a putea „permite călătoriile sigure pentru cei care nu pot face acest lucru”.

Trenuri pline și blocaje în trafic, după ce Boris Johnson le-a cerut oamenilor „să meargă la muncă” fără „să utilizeze transportul în comun”

Boris Johnson anunță creșterea amenzilor pentru încălcarea restricțiilor. Cea mai mare sumă poate ajunge la 3200 de lire sterline

Cei care trebuie să-și părăsească locuințele pentru a lucra sunt sfătuiți să „își planifice călătoriile” și să ia în considerare mersul pe jos sau mersul cu bicicleta spre locul de muncă.

Oricine călătorește cu autobuzul, trenul, metroul sau în taxi trebuie să poarte mască, să aibă la el produse sanitare și să se spele pe mâini înainte și după călătorie.

Angjații TfL vor primi măști de protecție de la companie.

Primarul Londrei a anunțat, de asemenea, lansarea programului „London Streetspace”, care va permite Capitalei să găzduiască de 10 ori mai mulți bicicliști și de cinci ori mai mulți pedeștri decât înainte de pandemie.

Schema prevede construcția rapidă a unei rețele de piste de biciclete, folosind materiale temporare, inclusiv noi rute destinate reducerii aglomerării pe liniile de metrou, tren și autobuz

Primarul Sadiq Khan a declarat: „Coronavirusul a avut un impact profund asupra transportului public din Londra și va continua să facă acest lucru mult timp în viitor. Toți furnizorii de transport public se confruntă cu provocări uriașe în jurul distanțării sociale – numărul de pasageri TfL ce poate fi găzduit în siguranță pe metrouri și autobuze s-a redus cu peste 85%.”

 „Vă rugăm să evitați orele de vârf, purtați mască peste nas și gură și aveți la voi un produs de dezinfectare a mâinilor”, a continuat primarul.

Companiile aeriene nu sunt de acord cu măsurile de distanţare în avion: «Epoca zborurilor accesibile ar lua sfârșit»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trenuri pline și blocaje în trafic, după ce Boris Johnson le-a cerut oamenilor „să meargă la muncă” fără „să utilizeze transportul în comun”

Regina Elisabeta II se retrage din viața publică. Va rămâne la Castelul Windsor pe termen nedeterminat