Menu
in

Și-a omorât iubita cu toporul, apoi a îngropat-o în pădure: ”Era ca o scenă dintr-un film”

Marea Britanie – Și-a omorât iubita cu toporul, apoi a îngropat-o în pădure. Un bărbat a pledat astăzi vinovat de uciderea fostei sale iubite, al cărei cadavru a fost găsit într-un mormânt improvizat într-o pădure. Andrew Burfield, în vârstă de 51 de ani, și-a schimbat pledoaria și a recunoscut uciderea lui Katie Kenyon, în vârstă de 33 de ani, în cea de-a treia zi a procesului său de la Preston Crown Court, scrie Mirror.

Andrew Burfield, în vârstă de 51 de ani, a declarat inițial poliției că a ucis-o accidental pe Katie Kenyon, în vârstă de 33 de ani, după ce aceasta a “pariat” cu el că nu poate lovi cu toporul său cutia sa de Coca-Cola, a declarat anterior instanța de judecată.

Londra: care sunt cartierele în care riscați cel mai mult să fiți înjunghiat

Și-a omorât iubita cu toporul, apoi a îngropat-o în pădure

El a fost prezentat în fața instanței pentru această acuzație în această dimineață, iar juriul în acest caz l-a găsit oficial vinovat. În cadrul procesului s-a stabilit că acesta a ucis-o pe Kenyon pe 22 aprilie și i-a îngropat cadavrul într-un mormânt, pe care îl săpase cu o zi înainte de moartea ei, în pădurea Bowland din Lancashire.

Juriul a fost informat că și-a trimis apoi mesaje lui și copiilor ei de pe telefonul ei.

Luni, în deschiderea procesului, David McLachlan KC, procurorul, a declarat juriului că Burfield a fost arestat în urma dispariției domnișoarei Kenyon și interogat de patru ori, negând inițial că ar fi știut unde se află aceasta. În penultimul interviu a avut loc o “revelație” și versiunea sa asupra evenimentelor s-a schimbat, a spus dl McLachlan.

Burfield, din Burnley, a declarat poliției că a dus-o pe doamna Kenyon, cu care avea o relație din 2019, în pădurea Gisburn pentru un picnic, iar ea a “pariat” cu el că nu poate lovi cu toporul cutia ei de Coca-Cola. A aruncat apoi toporul spre un copac, dar a ratat și a lovit-o în cap.

”Era ca o scenă dintr-un film”

În interviul poliției, Burfield ar fi spus: “Stăteam acolo cu ea în brațe, plină de sânge. Sincer să fiu, era ca o scenă dintr-un film”.

El a susținut că ea a fost lovită cu partea din spate a toporului și că nu avea alte răni, dar autopsia a arătat că a fost lovită de aproximativ 12 ori.

Burfield a declarat poliției că nu a putut duce cadavrul ei în dubă, așa că a luat o lopată și a săpat o groapă în care a băgat-o pe dna Kenyon, deoarece nu voia ca cineva să o vadă sau ca animalele să ajungă la ea.

El a spus că a săpat în jur de 1,5 metri și a acoperit-o cu crengi și frunze.

Cadavrul doamnei Kenyon a fost descoperit de poliție pe 29 aprilie. Burfield urmează să fie condamnat mâine, la ora 10.30.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.5]
Exit mobile version