in

Și-a omorât iubita cu toporul, apoi a îngropat-o în pădure: ”Era ca o scenă dintr-un film”

Marea Britanie – Și-a omorât iubita cu toporul, apoi a îngropat-o în pădure. Un bărbat a pledat astăzi vinovat de uciderea fostei sale iubite, al cărei cadavru a fost găsit într-un mormânt improvizat într-o pădure. Andrew Burfield, în vârstă de 51 de ani, și-a schimbat pledoaria și a recunoscut uciderea lui Katie Kenyon, în vârstă de 33 de ani, în cea de-a treia zi a procesului său de la Preston Crown Court, scrie Mirror.

Andrew Burfield, în vârstă de 51 de ani, a declarat inițial poliției că a ucis-o accidental pe Katie Kenyon, în vârstă de 33 de ani, după ce aceasta a “pariat” cu el că nu poate lovi cu toporul său cutia sa de Coca-Cola, a declarat anterior instanța de judecată.

Londra: care sunt cartierele în care riscați cel mai mult să fiți înjunghiat

Și-a omorât iubita cu toporul, apoi a îngropat-o în pădure

El a fost prezentat în fața instanței pentru această acuzație în această dimineață, iar juriul în acest caz l-a găsit oficial vinovat. În cadrul procesului s-a stabilit că acesta a ucis-o pe Kenyon pe 22 aprilie și i-a îngropat cadavrul într-un mormânt, pe care îl săpase cu o zi înainte de moartea ei, în pădurea Bowland din Lancashire.

Juriul a fost informat că și-a trimis apoi mesaje lui și copiilor ei de pe telefonul ei.

Luni, în deschiderea procesului, David McLachlan KC, procurorul, a declarat juriului că Burfield a fost arestat în urma dispariției domnișoarei Kenyon și interogat de patru ori, negând inițial că ar fi știut unde se află aceasta. În penultimul interviu a avut loc o “revelație” și versiunea sa asupra evenimentelor s-a schimbat, a spus dl McLachlan.

Burfield, din Burnley, a declarat poliției că a dus-o pe doamna Kenyon, cu care avea o relație din 2019, în pădurea Gisburn pentru un picnic, iar ea a “pariat” cu el că nu poate lovi cu toporul cutia ei de Coca-Cola. A aruncat apoi toporul spre un copac, dar a ratat și a lovit-o în cap.


”Era ca o scenă dintr-un film”

În interviul poliției, Burfield ar fi spus: “Stăteam acolo cu ea în brațe, plină de sânge. Sincer să fiu, era ca o scenă dintr-un film”.

El a susținut că ea a fost lovită cu partea din spate a toporului și că nu avea alte răni, dar autopsia a arătat că a fost lovită de aproximativ 12 ori.

Burfield a declarat poliției că nu a putut duce cadavrul ei în dubă, așa că a luat o lopată și a săpat o groapă în care a băgat-o pe dna Kenyon, deoarece nu voia ca cineva să o vadă sau ca animalele să ajungă la ea.

El a spus că a săpat în jur de 1,5 metri și a acoperit-o cu crengi și frunze.

Cadavrul doamnei Kenyon a fost descoperit de poliție pe 29 aprilie. Burfield urmează să fie condamnat mâine, la ora 10.30.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.5]

„Am fugit de războiul din Ucraina cu fiul meu și am primit un loc de muncă cu normă întreagă, dar încă nu îmi permit să închiriez la Londra”

lidl marea britanie

Lidl emite o notificare de raționalizare cu trei articole per persoană, iar Aldi, Tesco și Sainsbury’s urmează să facă la fel