Menu
in

ȘOCANT! Băiat de 13 ani, omorât de alți adolescenți pentru 154 de lire sterline. Prietena lui pusese o recompensă pe Snapchat pentru uciderea lui

O crimă abominabilă între adolescenți a avut loc în Reading. Un elev de 13 ani a fost înjunghiat mortal pe un câmp, după ce prietena sa a postat pe Snapchat o recompensă de 154 de lire sterline.

Oliver Stephens, cunoscut sub numele de „Olly” de prieteni și familie, era supărat după ce a aflat că prietena lui trimisese imagini explicite sexual cu ea altor băieți, pe Snapchat.

Băiatul, de 13 ani, a confruntat-o ​​cu privire la acest lucru și întrei ei a izbucnit o altercație verbală agresivă. Ca răspuns, iubita sa a oferit pe Snapchat 154 de lire sterline oricui dorește să-i „dea o lecție”.

Un adolescent care a văzut postarea pe rețelele de socializare a acceptat oferta. Olly a fost ademenit pe un câmp din Reading și înjunghiată în ceafă. A fost ucis la doar 250 de metri distanță de propria casă, iar polițiștii investighează posibilitatea ca o sabie samurai să fi fost folosită în această crimă.

Băiat de 13 ani, înjunghiat mortal în Reading. Cei cinci suspecți au vârste de 13 și 14 ani

Un prieten de-al lui Olly, utilizator de Snapchat, a acuzat-o pe prietena acestuia că este „responsabilă” pentru ce i s-a întâmplat băiatului.

Fata a răspuns că ea și-a dorit să fie jefuit, nu omorât. La finalul conversației a pus un emoticon vesel, ceea ce arată că nu avea niciun fel de remușcare pentru ce i se întâmplase lui Oliver.

În total, patru băieți și o fată – toți cu vârste între 13 și 14 ani – au fost arestați pentru uciderea elevului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version