in

Băiat de 13 ani, înjunghiat mortal în Reading. Cei cinci suspecți au vârste de 13 și 14 ani

Un băiat de 13 ani, care a fost înjunghiat mortal în parcul din Reading, iar patru băieți și o fată, cu vârste de 13 și 14 ani, sunt interogați de poliție pentru crimă.

Mai mulți oameni au încercat cu disperare să salveze viața unui băiat de 13 ani, ucis la un loc de joacă din Berkshire, au declarat martorii, potrivit Daily Mail.

Adolescentul a fost înjunghiat cu cuțitele și a murit la fața locului, după sosirea poliției.

Unul dintre martori a spus că a văzut un băiat la pământ și o mulțime de oameni adunați în jur, încercând să-i acorde primul ajutor – fața victimei fiind „foarte albă”.

Poliția din Thames Valley a anunțat că cinci adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani au fost reținuți sub suspiciunea de conspirație la crimă.

Baie de sânge la Londra: Un tânăr a fost înjunghiat mortal în Harrow și alți doi au fost răniți

Ofițerii au blocat un drum și au închis accesul la o parte din parc.

O altă persoană care își plimba câinele prin parc a spus că a văzut un grup de tineri care stăteau lângă pădure, descriindu-l ca fiind „ușor neobișnuit”.

Vecinii au spus că băiatul ucis era elev la Highdown Secondary School, alături de sora sa.

Directorul școlii a declarat: „Comunitatea Highdown este șocată din cauza veștii tragice că un băiat de 13 ani a fost înjunghiat în Emmer Green. Acest elev făcea parte din comunitatea noastră și mulți studenți și profesori îl cunoșteau bine. Pentru o viață care se încheie la o vârstă atât de fragedă este o tragedie totală. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia sa.”
ATENȚIE! Condițiile de călătorie în UK s-au schimbat. Ce trebuie să știți despre plata cu cardul și serviciile de telefonie din Marea Britanie

Fost ministru al Sănătății către Guvernul britanic: „Închideți școlile, granițele și interziceți vizitele”