Menu
in

ȘOCANT! Român înarmat cu o rangă amenință oamenii în fața unui supermarket din Anglia

Românul Marian-Emil Jorașcu, în vârstă de 18 ani, a amenințat oamenii în fața unui supermarket, în Brighton, în timpul restricțiilor cauzate de pandemie.

Martorii au declarat că românul a fost văzut pus la pământ de către polițiști în timp ce arma, raportată ca fiind o sabie, dar care era de fapt o rangă metalică, a fost luată ca dovadă. În timp ce era arestat, Jorașcu i-a scuipat și i-a amenințat pe polițiști.

La Curtea Magistraturii din Brighton s-a arătat că, într-un incident separat, românul își distrusese camera de hotel, provocând daune în valoare de 850 de lire sterline.

Jorașcu a deteriorat televizorul, patul, oglinda din baie, două noptiere, un scaun de birou și masa, pe 29 ianuarie.

El a recunoscut pagubele penale, deținerea unei arme ofensive în public și agresarea unui lucrător de urgență.

Al doilea incident, în afara supermarketului Morrisons, a avut loc după ora 22:00, pe 23 februarie.

Irlanda de Nord. Amenințări șocante la adresa unei românce: „Îți pun benzină și îți dau foc. Vreau un loc fără străini”

Un martor care se afla în zonă a declarat pentru The Argus: „Mergeam pe strada St James’s și l-am văzut pe tipul acesta în față la Morrison. Avea ceva la spate, părea fie o sabie samurai, fie un stâlp metalic. Când treceam pe lângă el, m-am gândit: „Era o armă? ”. Apoi a trecut o mașină de poliție.”

„Alte două mașini de poliție li s-au alăturat nu după mult timp”, a spus martorul. „Ofițerii au pus un bărbat la pământ și i-au pus în cătușe. Apoi au pus arma într-un fel de tub.”

La acea vreme, poliția din Sussex anunța: „Am răspuns la un raport cu privire la un bărbat cu o rangă care se comporta agresiv în centrul orașului Brighton, la ora 21.45, marți, 23 februarie.”

Jorașcu a fost închis pentru 12 săptămâni și i s-a cerut să plătească 100 de lire sterline despăgubire hotelului și 25 de lire sterline ofițerului pe care l-a scuipat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 2.7]
Exit mobile version