Menu
in

Anglia: Șofer român prins de mai multe ori beat la volan. Instanța l-a obligat să nu mai bea alcool

Un șofer român a fost prins beat, într-un parc comercial, în timp ce încerca să conducă o mașină, în timp ce era pe cauțiune. Mai mult, acesta avea asupra sa și un cuțit.

Georghe Precup, un român care locuiește în Westfield Road, Wellingborough, a fost prins în St James’ Retail Park, Northampton, pe 15 noiembrie anul trecut. Potrivit instanței, Precup a încercat, de asemenea, să fure bunuri.

Apoi, pe 25 iunie anul aceasta, bărbatul de 51 de ani, a fost arestat sub suspiciunea că ar fi condus în stare de ebrietate în parcarea unui magazin Morrison din Northampton. Precum consumase de alcool de două ori peste limita legală.

După ce a fost eliberat, el a continuat să comită aceeași infracțiune pe 16 octombrie, când a fost prins în Cliftonville, tot în stare de ebrietate.

Exeter: Șofer român beat și fără permis, își ucide prietenul, după care fuge de la locul accidentului

El a apărut în fața magistraților din Northampton săptămâna trecută pentru a i se pronunța sentința.

Judecătorul l-a pedepsit cu o perioadă de abstinență de la alcool de 120 de zile ce va fi monitorizată prin testare periodică.

Precup a primit și o pedeapsă de nouă luni de închisoare, suspendată pentru doi ani. El va fi sub supraveghere de la 21:00 la 7:00 pentru o perioadă de trei luni și va trebui să îndeplinească cincisprezece zile de reabilitare.

De asemenea, românul va face și 100 de ore de muncă neremunerată și este descalificat de la conducere timp de doi ani. Va trebui să susțină un nou test pentru a-și obține permisul.

De asemenea, a fost obligat să plătească 918 lire sterline pentru cheltuieli și taxe.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version