Menu
in

Ploi torențiale și vânt năprasnic lovesc Marea Britanie. Avertismente METEO

Toamna se face din ce în ce mai simțită în Marea Britanie, iar iarna se apropie în toată Londra care are parte de vreme imprevizibilă cu ploi torențiale și vânt, în aceste săptămâni.

Potrivit experților, temperaturile vor scădea în capitală săptămâna aceasta, în special în timpul nopții, cu avertismente de inundații și vânt puternic de peste 120 km/h.

Londonezii vor simți nopți mai reci decât în zilele trecute, BBC Weather anunțând minime de 3°C, în această seară (1/2 noiembrie), cu temperaturile care abia vor atinge 12°C în timpul zilei, pe măsură ce săptămâna trece.

Deși săptămâna care urmează, în Londra vremea va fi în mare parte însorită și rece, există, de asemenea, șanse de averse torențiale și vânturi intense, Biroul de Meteorologie emițând avertismente de inundații în toată țara.

Londra: Se întoarce vremea rece! Vezi cât vor scădea temperaturile în această săptămână

Se vorbește chiar despre potențiale tornade cauzate de vânturi năprasnice.

Meteorologul Tom Morgan a declarat, potrivit My London: „Avem o zonă atlantică adâncă, de joasă presiune, care aduce o bandă foarte puternică de ploaie și vânturi puternice în toată țara, dar în special în sudul Angliei.”

„Am văzut rafale foarte puternice de vânt pe coasta de sud… și câteva rapoarte de pagube cauzate de vânt. Nu este exclus să existe și tornade localizate, de scurtă durată. În ultimele două zile, am văzut câteva rapoarte și am văzut câteva fotografii cu nori în formă de pâlnie și stropi de apă, care sunt similari cu tornadele.”

Vremea pentru prima parte a lunii noiembrie va fi „instabilă și schimbătoare”, deși cele mai umede și mai vântoase condiții sunt așteptate în nord și vest.

De asemenea, londonezii trebuie să se aștepte la o noapte geroasă, vineri 5 noiembrie, pe măsură ce temperaturile scad.


…Ploi torențiale și vânt năprasnic lovesc Marea Britanie. Avertismente METEO…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.5]
Exit mobile version