Menu
in

Teroare în Londra: Două persoane, atacate cu cuțitul chiar în centrul capitalei britanice

Doi bărbați au fost înjunghiați în centrul Londrei, aseară, 17 iulie, într-un atac cu cuțitul ce a avut loc în zona Liverpool Street.

Poliția a participat a ajuns la locul faptei, în Broadgate Circle, puțin după ora 22:00, vineri seara. Zona este de obicei aglomerată într-o noapte de weekend. Incidentul nu este tratat ca atentat terorist.

Potrivit poliției, două persoane au fost înjunghiate, niciuna nefiind în pericol, scrie Daily Express.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Londra a adăugat că o ambulanță aeriană și două echipaje cu autoutilitare au fost trimise.

Într-un atac separat care nu este legat de acest incident, două persoane au fost arestate, tot vineri, sub suspiciunea de crimă, după ce un adolescent a fost înjunghiat în vestul Londrei.

Ahmed Yasin-Ali, în vârstă de 18 ani, a fost găsit mort în Elmfield Way, Maida Vale, miercuri, 16 iulie, în jurul orei 12.30.

Anglia: Doi paramedici înjunghiați în Wolverhampton

Vineri, un bărbat de 23 de ani și un adolescent de 17 ani au fost arestați sub suspiciunea de omor, a precizat Poliția Metropolitană.

Infracțiunile legate de arme albe au crescut la cel mai înalt nivel din ultimii nouă ani, potrivit cifrelor publicate ieri, 17 iulie, de The Times.

Atacurile cu cuțitul au crescut cu 6% în Anglia și Țara Galilor, la 46.200, cu peste 1.000 de atacuri în Londra.

Cifrele de la Oficiul pentru Statistică Națională arată că aproape 40% din omoruri au implicat folosirea unei arme albe, numărul acestora crescând de la 250, la 256, în ultimul an, până în luna martie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version