Menu

Tinerii români invitați să se înscrie în programul Mentorship for Success



GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals – www.mygrasp.org) a lansat cea de-a doua ediție a programului Mentorship for Success. Acesta se adresează tinerilor români care au nevoie de sprijin în formarea unei viziuni de succes, oferindu-le acces la resurse şi informaţii cu privire la oportunităţile de studiu şi carieră din România şi/sau din străinătate.

Programul este conceput să completeze educaţia formală prin punerea în contact a mentoraților cu români realizaţi care împărtăşesc valori şi ţeluri similare cu ei şi care doresc să se implice în mod direct în creşterea profesională și personală a acestora.

În ediția 2012, Mentorship for Success se axează pe domeniile: Business, Comunicare/Jurnalism, Inginerie/IT, Medicină, Arte, Arhitectură/Urbanism și Științe Politice. Tinerii admiși în program vor forma o echipă cu un mentor din domeniul de activitate ales, punând bazele unei relații personale și profesionale axate pe transferul de cunoștințe și expertiză, pe o perioadă de 6 luni.

Ediția 2011 a programului Mentorship for Success s-a dovedit a fi un real succes, adunând la un loc 19 mentorați, elevi și studenți din România care au dorit să investească în dezvoltarea lor profesională și personală, alături de 20 de mentori cu pregătire internaţională în domenii diverse: ştiinţe politice, ştiinţe economice, relaţii internaţionale, antropologie, project management, comunicare. De asemenea, cele 3 workshop-uri de personal branding, career coaching și leadership destinate mentoraților au fost menite să le deschidă orizonturile și să îi ajute în procesul de învăţare şi dezvoltare.

Cei interesați pot aplica până pe 20 mai 2012 pentru unul dintre cele 50 de locuri din cadrul programului de mentorat Mentorship for Success, trimițând un CV însoțit de formularul de înscriere completat pe adresa de e-mail mentorship@mygrasp.org. Aplicațiile trebuie să reflecte atât viziunea pe termen scurt și mediu a candidaților în ceea ce privește propria evoluție academică sau profesională, cât și relevanța pe care o acordă unui program de tipul mentor/mentorat.

Formularele de aplicație pot fi descărcate de pe www.mentorship.mygrasp.org.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version