Menu
in

O britanică s-a CĂSĂTORIT cu pisica ei. Ce a determinat-o să facă un astfel de gest

O femeie din Bexley, sud-estul Londrei, s-a căsătorit cu pisica ei, în încercarea de a opri proprietarii să o separe de aceasta.

Ea a spus că s-a săturat de proprietarii care o fac să renunțe la animalele ei iubite și a recurs la măsuri disperate.

O pisică a fost găsită în Paris, după ce a dispărut în Londra în urmă cu 8 ani

O femeie s-a „căsătorit” cu pisica ei de companie, în speranța că viitorii proprietari nu le vor despărți. Deborah Hodge, 49 de ani, din Bexley spune că a fost nevoită să scape de animalele de companie în trecut când a fost amenințată cu evacuarea.

Pentru a se asigura că un astfel sade lucru nu se va întâmpla din nu cu India, în vârstă de cinci ani, Deborah s-a căsătorit cu pisica într-o ceremonie civilă pe 19 aprilie.

Femeia susține că a trebuit să renunțe la cei doi Husky ai săi, Siri și Starshine, când proprietarul a amenințat-o cu evacuarea. Cu altă ocazie, a trebuit să renunțe la pisica ei, Jamal, pentru a se muta în actuala ei casă din Sidcup, în urmă cu cinci ani. Pierderea animalelor de companie a fost sfâșietoare și „absolut devastatoare”, spune femeia.

Deborah și-a implorat apoi proprietarul să o lase să-și ia o altă pisică, în 2017. India este acum un membru al familiei, scrie MyLondon.

Felina și-a pierdut un picior în 2020, când a fost lovită de o mașină, iar acum poate fi văzută adesea cocoțată pe umărul femeii sau purtată în brațe în timpul excursiilor la plajă.

Prietenii și familia o consideră nebună de legat după ce s-a căsătorit cu pisica

Lucrurile au mers bine până în martie, când Deborah și-a pierdut slujba. Acum își face griji că ar putea fi evacuată dacă nu își poate plăti chiria la începutul lunii mai. Disperată că va trebui din nou să se despartă de un animal de companie, ea s-a „căsătorit” cu India.

„Prin căsătoria cu India, viitorii proprietari vor ști că venim la pachet și nu ne putem despărți în orice împrejurare, deoarece ea este la fel de importantă pentru mine ca și copiii. Refuz să mă despart de ea. Prefer să trăiesc pe străzi decât să fiu fără ea  ”, a spus Deborah.

Deborah este foarte mulțumită de decizia ei, dar prietenii și familia ei nu sunt atât de siguri. Prietenii ei cred că e „nebună”, iar copiii ei cred că „a pierdut controlul”.

„Am avut un grup de prieteni pentru ceremonie – toți cred că am înnebunit, dar am avut cu toții o zi minunată. Copiii mei nu au fost acolo în acea zi, ei doar cred că acea mami a pierdut controlul”, spune femeia.

„Am recitat jurăminte că niciun om nu ne va despărți vreodată pe mine și pe India. Mi-am expus intenția că nu voi fi niciodată separată de animalul pe care îl ador”, a mai menționat Deborah.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Exit mobile version