Menu
in

Fată de 14 ani din România, traficată pentru sex în Marea Britanie. Abuzată de membrii bandei și lăsată însărcinată

Minore din România cu vârste de până la 13 ani sunt prostite de bande de trafic sexual și apoi aduse în Marea Britanie și alte țări bogate din Europa de vest, unde sunt constrânse să se prostitueze, dezvăluie directoarea unui adăpost pentru copii traficați din România, Iana Matei.

Aceasta a declarat într-un interviu difuzat de televiziunea britanică ITV că o tânără de 14 ani este însărcinată în opt luni după ce a fost abuzată de o bandă de traficanți români care o „pregătea” pentru prostituție în Marea Britanie.

Fata nici măcar nu știe care dintre agresori este tatăl bebelușului ei, potrivit declarațiilor șocante făcute la ITV News.

Iana Matei are în prezent grijă de șase fete, scrie Daily Star.

Româncă traficată în Regatul Unit și obligată să se prostitueze timp de 10 ANI

Fostele victime ale traficului de persoane includ o fetiță de 13 ani care era bătută dacă nu făcea sex cu agresorii ei și o fată de 16 ani care a fugit de acasă după ce a fost violată de tatăl ei.

Din păcate, dacă nu sunt salvate, fetele sunt vândute în țări precum Marea Britanie, unde sunt constrânse să se ocupe de prostituție.

Iana Matei a declarat pentru ITV: „Dacă sunt foarte tinere sunt exploatate în apartamente unde pot fi ascunse. La 14 sau 15 ani pot fi scoase pe stradă pentru a se obișnui cu mediul înconjurător. Le antrenează până la 18 ani în România, apoi le vând în țări occidentale, precum Marea Britanie.”

„Este foarte dificil să le ajuți atunci când sunt în țara ta, deoarece se află în această situație de patru sau cinci ani. Nu cunosc altă viață. Nu le poți salva pe toate”, mai spune ea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version