in

Româncă traficată în Regatul Unit și obligată să se prostitueze timp de 10 ANIO femeie de origine română a fost traficată în Regatul Unit și forțată să fie sclavă sexuală timp de un deceniu, de o bandă care o păcălise că va deveni model.

Femeia a fost ademenită în Marea Britanie sub falsul pretext că ar deveni model. Ea a vorbit de curând despre timpul în care a fost forțată să se prostitueze.

Potrivit Daily Mail, ea a fost luată din țară în urmă cu zece ani și a spus că dacă nu ar fi lucrat într-un bordel, familia sa ar fi fost ucisă.


Femeia, numită de autorități Helena, a fost forțată să facă sex cu mai mulți bărbați pe noapte de la vârsta de 20 de ani, însă banii pe care îi câștiga, 120 de lire sterline pe oră, erau toți luați de proxeneți.

Ea a mai mărturisit că în fiecare zi i se administra cocaină, până când a devenit dependentă.

„Viața mea în România era grea, dar asta nu a fost nimic în comparație cu ceea ce a trebuit să fac în ultimii 10 ani. A fost un iad”, a declarat ea.

Helena a fost înșelată în momentul în care a trimis două poze sexy la cei care spuneau că sunt de la o agenție și care i-au transmis că ar putea să fie model în Marea Britanie.

Apoi, i s-a spus că datorează 3.000 de lire sterline, costul biletului de avion și apartamentul închiriat pentru ea.

Aveam doar 20 de ani și nu voiam să mă lupt sau să îmi văd familia cum se luptă pentru a supraviețui, așa că am zis să profit de șansă, am crezut că voi începe o viață nouă”, a mai spus ea.

În acel apartament erau alte trei fete cărora li sa spus că, împreună cu Helena, trebuie să plătească 500 de lire sterline chirie pe săptămână.

I s-a mai spus să nu-și facă griji cu privire la sumă, pentru că va lucra și va putea să o acopere cu ușurință.

A doua zi a fost dusă pentru o ședință foto, doar în lenjerie, și a spus că nu se simte confortabil cu asta așa că a primit o pastilă pentru „relaxare”. „Am crezut că încearcă să mă ajute”, a spus ea.

După ce i s-a spus că are o datorie de 3.000 de lire sterline, fotografiile ei au apărut pe un site de prostituție, alături de o listă de prețuri.

Documentele i-au fost luate de „proprietar”, până când ar fi putut plăti datoria, iar ei i s-a spus că trebuie să lucreze ca maseuză.

În realitate, a fost pusă să facă sex cu un bărbat, după ce i s-a dat din nou o pulbere albă pentru a se “relaxa”.

După ce a spus că se simte rău și că nu mai vrea să facă așa ceva, a început șantajul.

Au spus că dacă nu fac ceea ce îmi spun ei și dacă nu îmi plătesc datoria, îmi ucid toată familia din România”, a spus ea.

A primit tot mai multă cocaină, ceea ce a dus la crearea dependenței, iar datoriile deveneau din ce în ce mai mari.

A fost salvată, în cele din urmă, de un client englez cu legături în lumea interlopă, care a ajutat-o.

Din păcate, povestea sa nu este unică. Se estimează că aproximativ 40% dintre femeile traficate din Marea Britanie sunt române, potrivit raportului Global Sex Trade privind exploatarea sexuală organizată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O oră petrecută în metroul londonez, mai periculoasă decât o zi întreagă petrecută în trafic

Dublin. Un român și-a dat foc la mașină pe plajă și a filmat totul