Menu
in

Tragedie pe o șosea din Anglia. Șofer român zdrobit de TIR în Ashford

Un șofer român de tir a a murit după ce a fost prins între remorca autovehiculului și zidul unui pod, în Ashford

Teofil Bunea, în vârstă de 58 de ani, născut în România, era pasager într-un TIR care se îndrepta spre stația de camioane Ashford International, pe 15 decembrie anul trecut.

După ce livraseră căpșuni în Maidstone, împreună cu colegul său Costica Munteanu, cei doi au luat-o pe un drum greșit la un sens giratoriu din Sevington.

Au luat apoi prima ieșire, pe Church Road, care i-a condus la Cheeseman’s Green Lane, s-a constatat în urma unei anchete.

Șofer român de TIR, vinovat pentru moartea unui alt conducător auto

Acest drum ducea la un pod feroviar îngust, peste calea ferată Eurostar.

După ce s-au întâlnit față în față cu un alt TIR, în jurul orei 19.45, Teofil a coborât pentru a discuta cu celălalt șofer despre modul în care ambele vehicule ar putea trece unul pe lângă celălalt.

Teofil a continuat apoi să ajute la întoarcerea camionului, plasându-se în fața vehiculului pentru a-l direcționa pe Costică, potrivit Kent Live.

Costică a spus polițiștilor că îl putea vedea pe Teofil prin fereastră, în timp ce se întorcea.

Dar, câteva secunde mai târziu, l-a pierdut din vedere. A auzit apoi un țipăt puternic, care l-a pe Costică să oprească imediat TIR-ul și l-a văzut pe Teofil prins între peretele podului și remorca vehiculului.

Costică l-a ajutat pe Teofil să ajungă în camion și a continuat să conducă până când a găsit un spațiu sigur pentru a se opri și de unde a cerut ajutor medical.

Însă colegul său suferise multiple răni „fatale”, inclusiv fracturi la coaste, pelvis, braț și „ruptură” a splinei. De asemenea, suferise răni interne.

El a fost declarat mort la scurt timp după ora 23:00, la două-trei mile depărtare de locul incidentului din Ashford.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version