Menu
in

Noapte de groază la Londra, trei femei și un bărbat înjunghiați mortal într-o casă din Southwark

Înjunghieri mortale în Bermondsey, Southwark: Trei femei și un bărbat înjunghiați mortal într-o casă, un bărbat a fost arestat. Rezidenții din Delaford Road, SE16 au fost treziți de sirenele poliției și de un elicopter care se învârtea deasupra caselor.

Trei femei și un bărbat înjunghiați mortal

Patru persoane au fost găsite moarte într-o casă din sudul Londrei la primele ore ale acestei dimineți (25 aprilie). Polițiștii au reținut un bărbat suspectat de crimă în legătură cu incidentul.

Baie de sânge la Londra: Bărbat de 40 de ani înjunghiat mortal, trei arestări

Poliția a fost chemată în jurul orei 1.40 a.m. luni, 25 aprilie, pentru informații despre un conflict într-o casă din Delaford Road, în South Bermondsey. Polițiștii au intervenit la fața locului și au intrat forțat în casă. Au găsit patru persoane cu răni înjunghiate.

În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, toate cele patru persoane – trei femei și un bărbat – au fost declarate moarte la fața locului. În acest moment sunt contactate rudele. Se vor efectua autopsii, scrie My London News.

Bărbat arestat pentru crimă

Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă și dus la o secție de poliție din sudul Londrei, unde rămâne în arest. Poliția spune că toate cele cinci persoane se cunoșteau între ele.

O școală primară se află la doar trei străzi distanță de casa din Southwark, unde patru persoane au fost găsite înjunghiate.

Școala primară Ilderton este la doar trei străzi distanță, potrivit reporterului My London News, în timp ce școala primară Galleywall și școala primară Southwark sunt la doar cinci minute de mers pe jos.

Declarația primarului Londrei

Sadiq Khan și-a exprimat șocul la aflarea veștii „devastatoare” conform căreia trei femei și un bărbat au fost găsiți înjunghiați mortal într-o casă din Southwark la primele ore ale acestei dimineți.

„Gândurile mele sunt la familiile și prietenii celor care și-au pierdut pe cei dragi în această crimă îngrozitoare”, a adăugat el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version