Menu
in

Un Q7 înmatriculat în Marea Britanie a fost confiscat în România. Șoferul a spus că a cumpărat mașina în 2016

Un Audi Q7 căutat de autoritățile din Marea Britanie a fost descoperit în Iași, fiind confiscat în vederea continuării cercetărilor de către organele abilitate. Conform polițiștilor, alerta a fost emisă de către autoritățile din Marea Britanie.

„Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași au descoperit și indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor un autoturism, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie la începutul lunii mai.  În data de 14 iunie a.c., în jurul orei 14.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit, pe o stradă din municipiul Iaşi, un autoturism marca Audi Q7”, se arată într-un comunicat.

Iași: O femeie de 35 de ani conducea un autoturism furat din Marea Britanie

Polițiștii au constatat că mașina era căutată de poliția din Marea Britanie în vederea confiscării. Autoturismul fabricat în 2011 este posibil ca să fi fost furat.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că mijlocul de transport, an fabricație 2011, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, din data de 04 mai a.c.” se arată în comunicat.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani care se afla la volanul autoturismului s-a arătat surprins de faptul că propriul autoturism i-a fost confiscat. Acesta a explicat faptul că a cumpărat mașina în 2016 în Marea Britanie și nu avea nicio idee despre faptul că aceasta ar fi parte a vreunui litigiu. Conform autorităților, mijlocul de transport valorează circa 67.200 de lei. Polițiștii continua cercetările pentru infracțiunea de tăinuire.

Lunar, la Punctele de Trecere a frontierei din România se fac zeci de descoperiri de acest gen. Polițiștii descoperă diverse autoturisme care figurează ca fiind furate sau deja radiate și întocmesc dosare penale pe numele șoferilor.

A încercat să treacă vama cu un Porche Boxter decapotabil, autoturismul era ”bun căutat pentru confiscare” în Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version