Menu

Veteranul englez în vârstă de 100 de ani care a strâns donații record pentru NHS s-a infectat cu COVID-19

Veteranul de război Tom Moore, devenit eroul britanicilor după ce a strâns donații record pentru serviciul de sănătate publică din Marea Britanie în pandemie, a fost spitalizat duminică. Acesta s-a infectat cu coronavirus, a anunțat familia sa.

În ultimele săptămâni, Tom Moore era îngrijit pentru pneumonie. A fost testat pozitiv la COVID-19 săptămâna trecută, a precizat fiica sa Hannah pe Twitter. „A fost cu noi acasă până astăzi, când a avut nevoie de ajutor suplimentar pentru respirație”, a adăugat ea. Moore a fost internat la spitalul din Bedford, dar nu se află la terapie intensivă.

Veteranul care a strâns milioane de lire pentru spitale a împlinit 100 de ani. Regina l-a felicitat, iar Armata l-a omagiat printr-un zbor de onoare

„Captain Tom”, care a luptat în Al Doilea Război Mondial, a reuşit să strângă suma 33 de milioane de lire sterline printr-o campanie. Acesta și-a înconjurat de 100 de ori, cu pași mici și folosind un cadru metalic, grădina casei sale din Bedfordshire. Asta înainte de a împlini vârsta de 100 de ani pe 30 aprilie 2020.

Pentru eforturile sale, la cererea premierului Boris Johnson, el a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a, în iulie anul trecut. Tom Moore a primit Ordinul Imperiului Britanic în rang de cavaler. De asemenea, a fost promovat de la gradul de căpitan la cel de colonel.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version