Menu
in

VIDEO – Un muncitor furios distruge acoperișul cu drujba: „Așa se întâmplă când nu plătești”

Muncitor furios distruge acoperișul – Un muncitor s-a înfuriat după ce a terminat lucrarea de construcții pentru care a fost angajat, dar nu a fost plătit pentru serviciile sale. Reacția a fost surprinsă pe video și îl arată pe bărbat care cu o drujbă a distrus acoperișul anexei unei case pe care tocmai o terminase de construit. Scena a stârnit reacția utilizatorilor de rețele sociale , care au fost în mod clar de partea lucrătorului neremunerat.
>>> Video șocant! Un muncitor din Liverpool distruge hotelul abia construit. Nu fusese plătit de patron

Muncitor furios distruge acoperișul

Videoclipul muncitorului înfuriat a fost postat pe Reddit de un utilizator care a scris „Tipul din Swords Co. Dublin nu și-a plătit muncitorul”. Scena are loc tocmai la Dublin. Muncitorul ia drujba și începe să foreze în acoperișul proprietății în timp ce spune: „Asta se întâmplă când nu plătești factura”. Imaginile îi arată apoi pe proprietari care sosesc agitați și asistă la distrugere.

Muncitorul ridică drujba și o arată cuplului, apoi se întoarce la activitatea lui de distrugere.
>>> Nu și-a primit salariul, un muncitor român furios din Harrow a distrus cu excavatorul cinci case, pagube de 4 milioane de lire

https://ziarulromanesc.net/wp-content/uploads/2023/08/muncitor-neplatit-distruge-acoperisul-dublin.mp4
Muncitor furios distruge acoperișul

Comentarii

Un utilizator a spus: „L-am văzut pe acest constructor zilele trecute stând la un sens giratoriu lângă casa în cauză, unde a pus mai multe panouri mari pe care scria „NU A PLĂTIT PENTRU CONSTRUCȚIE” și și-a parcat duba lângă sensul giratoriu cu acelasi semn în geam». „Bănuiesc că proprietarii de case au fost bine avertizați”, a scris altul.

Un al treilea a spus: „Va trebui să muncească din greu pentru a convinge pe cineva să o repare, nimeni nu va lua locul de muncă când vor afla ce s-a întâmplat”.
>>> Cum s-au răzbunat niște muncitori români neplătiți? Au distrus tot ce au făcut!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]
Exit mobile version