in

VIDEO – Un muncitor furios distruge acoperișul cu drujba: „Așa se întâmplă când nu plătești”

Muncitor furios distruge acoperișul

Muncitor furios distruge acoperișul – Un muncitor s-a înfuriat după ce a terminat lucrarea de construcții pentru care a fost angajat, dar nu a fost plătit pentru serviciile sale. Reacția a fost surprinsă pe video și îl arată pe bărbat care cu o drujbă a distrus acoperișul anexei unei case pe care tocmai o terminase de construit. Scena a stârnit reacția utilizatorilor de rețele sociale , care au fost în mod clar de partea lucrătorului neremunerat.
>>> Video șocant! Un muncitor din Liverpool distruge hotelul abia construit. Nu fusese plătit de patron

Muncitor furios distruge acoperișul

Videoclipul muncitorului înfuriat a fost postat pe Reddit de un utilizator care a scris „Tipul din Swords Co. Dublin nu și-a plătit muncitorul”. Scena are loc tocmai la Dublin. Muncitorul ia drujba și începe să foreze în acoperișul proprietății în timp ce spune: „Asta se întâmplă când nu plătești factura”. Imaginile îi arată apoi pe proprietari care sosesc agitați și asistă la distrugere.

Muncitorul ridică drujba și o arată cuplului, apoi se întoarce la activitatea lui de distrugere.
>>> Nu și-a primit salariul, un muncitor român furios din Harrow a distrus cu excavatorul cinci case, pagube de 4 milioane de lire

Muncitor furios distruge acoperișul

Comentarii

Un utilizator a spus: „L-am văzut pe acest constructor zilele trecute stând la un sens giratoriu lângă casa în cauză, unde a pus mai multe panouri mari pe care scria „NU A PLĂTIT PENTRU CONSTRUCȚIE” și și-a parcat duba lângă sensul giratoriu cu acelasi semn în geam». „Bănuiesc că proprietarii de case au fost bine avertizați”, a scris altul.

Un al treilea a spus: „Va trebui să muncească din greu pentru a convinge pe cineva să o repare, nimeni nu va lua locul de muncă când vor afla ce s-a întâmplat”.
>>> Cum s-au răzbunat niște muncitori români neplătiți? Au distrus tot ce au făcut!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]

Pensia de stat ar putea crește

Pensia de stat va avea o creștere uriașă – pensionarii ar putea primi peste 11.000 de lire sterline în plus

Localitatea Marea Britanie scumpe case

Localitatea din Marea Britanie cu cele mai scumpe case de pe litoral, localnicii au însă probleme